På tur med kamera

På morningen sa jeg at jeg hadde tenkt å gå meg en tur, og ta med meg speilrefleksen for å ta noen bilder. Jeg var veldig stiv i kroppen i dag, men jeg bestemte meg allikevel for å ta turen. Jeg ble ikke noe mykere i kroppen av turen, men det var godt å komme ut å få luftet seg.

Jeg tok mange bilder på min times lange tur, men jeg ble egentlig ikke fornøyd med noen av dem... Vet ikke om jeg hadde forventet meg firakuløse bilder før jeg gikk ut, men det er nå i allefall ikke det jeg føler jeg kom hjem med. Du får bedømme selv!!

Ingen av bildene har blitt redigert på noen måte, så slik du ser dem er slik de ble tatt!
<

(gårdsplassen og de nederste blokkene i borettslaget hvor jeg bor selv)
(Oppsal kirke, sett fra siden. Den ligger rett ovenfor blokken jeg bor i)

#vinter #vinterbilder #fotografering #oppsal #borettslag #utpåtur #misfornøyd #februar #mandag #blogg

  • Foto
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer

annebe,
Syns det ble fine og vinterlige bilder jeg 😊 Pent med den lille snøen som har kommet 😊) Og kul snømann 😊) Håper kroppen blir bedre når varmen kommer da <3
annebe.blogg.no
Vera Lynn,
Helge: Tusen takk! Hehe, nei det var ikke mye pondus på den snømannen 😲)) Jeg syntes ofte at mange turbukser er veldig små i str så det kan være en utfordring å finne noen som passer. Jeg skulle hatt noen jeg også... Det er lettere å finne gode tursko 😲)) Bevegelse er sunt for meg, selv om det ikke virker sånn ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Hanne Beate: Tusen takk 😲)) Ja nå kan ikke folk klage på at vi ikke har snø, og snør fortsatt litt nå også. Det er vel meldt kaldere vær, så da kan vi være heldig å få beholde snøen noen dager til 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
annebe: Tusen takk, så hyggelig at du likte dem 😲)) Hihi, det så ut som om snømannen hadde slanket seg! Dessverre hjalp ikke varmen noe serlig, for jeg er fortsatt veldig stiv i knær og hofter. Det retter seg nok etterhvert skal du se 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
dvergpinschere i mitt hjerte
,
Flotte bilder! men vet du..jeg også følte i dag at bildene ikke ble noe særlig..fordi jeg syns det ER så vakkert..men kameraet klarer liksom ikke å vise det på samme måte! Så skjønner hva du mener..men for oss andre..så var dette herlige vinterlige bilder! Ha en god kveld! og godt du kom deg ut litt!
frodith,
HI-hi, jeg likte bildene jeg. Det er jo mye sånn det ER rundtomkring 😊 Man må gå å titte og holde på for å få de helt SPESIELLE bildene, da må man gjerne dra langt avgårde osv. Men disse var hverdagsbilder og det liker jeg også 😊
frodith.blogg.no
fruensvilje,
synes bilden var fine,det er jo dette som er hverdagen slik den var i dag og det er koselige minner,ikke noe å si på kvaliteten heller
fruensvilje.blogg.no
Vera Lynn,
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk, føles litt bedre når andre syntes bildene var ok. Levende inntrykk som vi får igjennom øynene, blir nok ikke alltid det samme når kamera skal fange det. Sånn er det bare. Andre ganger så er det øyet som IKKE ser, mens kamera gjør det 😲)) Ha en fortsatt fin kveld!
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
frodith: Det er vel litt sånn som Toini sa i sin kommentar, at øyet som ser har en oppfatning av motivet mens linsen fanger noe annet. Nei da, bildene er greie de som hverdagsbilder og det er en hverdag, hvor jeg gikk meg en tur i nærområdet hvor det ikke var så mye spennende å ta bilde av ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje: Tusen takk 😲)) Bildene sier jo noe om hvordan været var på denne datoen, og det er jo en bra ting. Flott det du gjør, som tar et bilde hver eneste dag. Da har man definitivt en dagbok over været 😲))
pittbulljedda.blogg.no/