På farten i dag

Heisann!

Hehe, måtte leke meg litt med filter på Snap i dag. Likte denne spesielt godt, for jeg føler meg noen ganger som en liten djevel 😈 på en god måte da altså!

Bestisen ringte meg rett før jeg skulle dra til dyrlegen, og lurte på om vi skulle finne på noe i dag etterpå. Jeg hadde ingen andre planer, og vi avtalte å møtes hos dyrlegen. Hun bor jo like ved.

Etter å ha avlevert Vinja hjemme, dro vi først ned på Bryn senter og spiste lunch. Vi måtte registrere oss manuelt med å signere med penn. Hadde vært bedre om det var digitalt, men men...! Jeg var også en snartur innom Nille og kjøpte et par nye lysestaker + 2 pk med t-lys, men ikke de fresende og spyttende 😉 Det begynner også å bli lite igjen av medisinen til Vinja, så jeg ville hente ut mer. Den måtte bestilles og jeg kan først hente den ut morgen.

Så dro vi videre til Plantasjen, hvor jeg kjøpte to Erika høstlyng, som vi dro opp på graven til foreldrene mine og plantet. Granbar skal jeg legge på til Allehelgen. Etterpå fartet vi litt hit og dit innen jeg kjørte Bestisen hjem igjen.

Var spent på om Ronja hadde sluttet å frese og knurre til Vinja, og det hadde hun heldigvis.

Jeg var sliten når jeg kom hjem, og etter å ha spist litt tok jeg meg en aldri så liten cowboy-strekk 😴 Nå har jeg akkurat sett ferdig dokumentaren «The world according to Jeff Goldblume” En serie hvor han tar for seg forskjellige dagligdagse ting. Fant serien inne på Disney+ under National Geographic 😊

#påfarten #bestisen #lunch #nille #apoteket #plantasjen #gravlund #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Mandag
  • 70 visninger

Liker

Kommentarer

Helge
,

En fin dag med mye innhold for dere. Sov lite natt til i går men jeg sleit meg gjennom dagen og vaska sikkert 5 maskiner om kvelden. Det var deilig og sove inn i nyvaska sengetøy. Sovna kl 8 i går kveld og det var det behov for og våkna 0330. Søvn er viktig men kunne nok ha sovet litt mere men liker god tid. For stress liker jeg dårlig. Ha en fin dag.

VeraLynn
VeraLynn,

Av og til er det veldig koselig at det skjer mye, men så er det greit med en rolig dag etterpå. Nok en nydelig høstdag ute 😊 Ha en fin tirsdag.

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Koselig å finne på noe sammen, og så fikk du ordnet litt forskjellig. Kjølige netter nå, men flott vær på dagtid. Jeg har vondt i hodet idag, så får ta det litt med ro. Ha en fin tirsdag! 😊

VeraLynn
VeraLynn,

Ja nå har tempen krabbet ned mot minus, og det blir ikke lenge før vi får første nattefrosten nå. Ja i går fikk jeg gjort en hel masse 😉 I dag er det jobb, så da blir det mer rolig.

nouw.com/veralynn