"Outlander"

I dag har jeg virkelig hatt en ordentlig tv-søndag, hvor jeg har sittet langt ned i godstolen å sett min favorittserie Outlander. Jeg har ikke alltid syntes det har vært så interessant å se på serier som har handling langt tilbake i tid, men denne her er både spennende og interessant. Den ligger ute på Viaplay, og er du på jakt etter en ny serie å se på, så kan denne var akkurat det du ser etter :o))
<

Handlingen foregår i Skotland på 1700 tallet.. Det begynner med at Clair Randall reiser til Skotland sammen med ektemann etter at andre verdenskrig er over. Han har familie der, og graver tilbake i slektsagaen. En kveld under Samhain er de oppe ved noen magiske steiner for å overvære en seremoni. Da de forlater stedet utpå morgenkvisten glemmer Claire et sjal, som hun neste morgen drar opp for å hente. Plutselig skjer det noe underlig og hun blir forflyttet tilbake til 1700 tallet, og til en verden som er langt mer primitiv enn hva hun er vant med... Det er da eventyret og spenningen virkelig begynner....

Nedenfor følger bilder av noen av hovedpersonene:
Caitriona Balfe: Claire Randall/Fraser
Sam Heughan: Jamie Fraser
Graham McTavish: Dougal MacKenszie
Gary Lewis: Colume MacKenszie

Tobias Menzies: Jonathan Randall og Frank Randal Spiller både Claire's mann og hans slektning fra 1700 tallet.

Akkurat nå har jeg tatt meg en aldri så liten pause fra serien, men jeg klør etter å se noen flere episoder... Kvelden er ung, så det kan godt hende at det blir et par til innen jeg gir meg for kvelden :o))

#tv #tvseire #outlander #cast #caitrionabalfe #tobiasmenzies #garylewis #grahammctavish #jonathanheughan #skotland #blogg #søndag

  • TV-Shows
  • 2 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
dvergpinschere i mitt hjerte: Hehehe, nei da jeg har ikke sittet pal hele dagen. Har vært oppe og rørt på meg innimellom, for jeg kan heller ikke sitte stille for lenge av gangen... Da stivner jeg helt. I dag heier vi alle på Island, og krysser fingrene for at de vinner ??
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
frodith: Kan virkelig anbefale serien... Ikke er den bare spennende, men det er jo så mange kjekkaser i kilt, pust pes!!!
pittbulljedda.blogg.no/
Søtmonsen :)),
Oi! 😃 Dette er nok en serie for meg da 😃
matogkakeoppskrifter.blogg.no
Vera Lynn,
Søtmonsen ): Du har noe å glede deg til.. ??
pittbulljedda.blogg.no/
Søtmonsen :)),
Gikk inn på CDON og kjøpte alle med en gang jeg 😃
matogkakeoppskrifter.blogg.no
Vera Lynn,
Søtmonsen ): Hihi, nå blir det Outlander-marathon tenker jeg 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
lisarorvik,
Den serien er så bra 😊 (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
lisarorvik.blogg.no
Søtmonsen :)),
Oh yea 😃 Nå gledes det til jeg får det i posten 😃
matogkakeoppskrifter.blogg.no
Vera Lynn,
lisarorvik: Ja ikke sant 😲)) Den har alt fra kjekke karer i kilt, kjærlighet, intriger og slosskamper.. Hva mer kan man ønske seg 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Søtmonsen ): ??
pittbulljedda.blogg.no/