Oppdatering: munnen er fornøyd igjen

I går fortalte jeg om det lille blodbadet i munnen min når jeg pusset tennene på morningen, noe som virkelig satte et støkk i meg ettersom jeg aldri blør fra tannkjøttet. Jeg var jo veldig spent på hvordan det ville gå når jeg skulle gyve løs med tannbørsten på kvelden. Til min store lettelse så kom det ikke en dråpe rødt under tannpussen... Jeg passet meg nøye for ikke å skure for hardt i redsel for at det skulle starte opp igjen.

Til morran i dag gikk det også helt fint :o)) Hevelsen jeg kjente ved den ene tannen har gått ned, men det er fortsatt litt sårt og ømt der.... Allikevel er det heldigvis en stor forbedring :o))


#oppdatering #munn #tenner #blødninger #bedre #helse #høst #september #tirsdag #blogg
  • Helse
  • 7 visninger

Liker

Kommentarer

fruensvilje,
høres bra ut,ønsker deg en fin dag
fruensvilje.blogg.no
Hanne Beate,
Det var godt å høre! Det et skummelt når det blør fra tannkjøttet, for det kan tyde på en sykdom, men dette var heldigvis noe annet.
.
hverdagslivetivollen,
såååå braaa 😊 ingenting er bedre enn at det ordner seg selv uten et besøk hos tannlegen 😊
hverdagslivetivollen.blogg.no
Vera Lynn,
fruensvilje: Tusen takk, og ha en fin dag selv ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Hanne Beate: Ja heldigvis så virker det ikke som om det er noe sykdom. Har nok bare irritert tannkjøttet, som i seg selv kan være ille nok det ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
hverdagslivetivollen: Ja det beste er jo å slippe å gå til tannlegen, for det blir som regel veldig dyrt...
pittbulljedda.blogg.no/
Victoria Larsen,
Så godt å høre! Jeg tenkte på deg, etter at jeg leste det du hadde erfart.. Ekkelt det der og ikke vite 😊
viccctoria.blogg.no/
Vera Lynn,
Victoria Larsen: Tusen takk for omtanken <3 Veldig glad for at det ikke er noe sykdom, for da kan man miste tenner... Ikke fristende det akkurat!
pittbulljedda.blogg.no/
dvergpinschere i mitt hjerte
,
Så bra...det virker som du er flink til å ta vare på tennene...har ofte blod fra tannkjøttet jeg...uten at jeg tenker på å måtte gjøre noe...tannlege skrekk!! hihih
Vera Lynn,
dvergpinschere i mitt hjerte: Det var en periode på 12 år hvor jeg ikke gikk til tannlegen, men så fikk jeg betennelse i munnen som nesten tok livet av meg. Da måtte jeg... Etter det har jeg gått hvert år, og etter at de gamle fyllingene ble sjekket har jeg ikke hatt nye hull på flere år. Ikke bare er det jeg som smiiiiiler, nei for det gjør bankkontoen min også, hihihi!!
pittbulljedda.blogg.no/