Nytt hekleprosjekt - duk med border og sommerfugler

Heisann og hoppsann!
I natt har jeg sovet så godt, og følte meg uthvilt i kroppen for første gang på veldig lenge. Jeg kom meg ganske tidlig i seng og sovnet med en gang, og våknet bare et par ganger i løpet av natten. Snudde meg rundt og forsvant inn i drømmeland igjen med en gang 😴

Det klør i fingrene når jeg ikke har noe håndarbeide å jobbe med, og de siste dagene har jeg holdt på med en duk til stuebordet. Mønsteret er gammelt, og har blitt liggende gjemt sammen med noen strikkeoppskrifter. Duken skal egentlig hekles med tynnere garn og med heklenål no 1,0, og den ville derfor ikke ha blitt så stor. Jeg hadde ikke det garnet som oppskriften sa, så jeg tok det jeg hadde i kurven min og det var et Solberg garn. Til det garnet skal man bruke heklenål no 1,25, som i likhet med no 1,0 har liten krok. I starten syntes jeg det var vanskelig å hekle med en nål hvor jeg knapt kan se kroken, og det glapp en del ganger inntil jeg hadde fått vennet meg til det.

På mandag ble jeg ferdig med første halvdelen, og i går begynte jeg på den andre. Jeg er veldig fornøyd med duken så langt og syntes selv at den blir ganske fin 🥰 Stuebordet mitt er ikke så langt, så det er ikke alltid så lett å finne duker som passer. Denne duken jeg nå holder på med blir akkurat passe i lengden.

Jeg stresser ikke med å få den ferdig, for nakken min er ikke helt fornøyd enda å da er det best å passe på å ikke overanstrenge den. Noen rader hver kveld går helt fint 😊

#håndarbeide #hekle #duk #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

fruensvilje
fruensvilje,
denne blir skikkelig fin,skal si du er flinke med heklekroken :=)
fruensvilje.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Tusen takk 🥰 Jeg har nok alltid syntes at det var mer gøy å hekle, og føler vel selv at jeg har mer tak på det enn strikkingen. Syntes det er vanskelig å følge et strikkemønster.
nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Nydelig duk og mønster 😊 veldig glad i sommerfugler jeg da 😉
nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,
Tusen takk 🥰 Jeg viste ikke at jeg hadde mønsteret en gang, men fant det da Solvegi (solliv.blogg.no) spurte om jeg hadde et mønster med sommerfugler. Etter å kikket litt på det fant jeg ut at jeg ville lage den selv.
nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229