Noen er bare idioter

Med noe feberhete kinder dro jeg bort for å trene litt i ettermiddag.... Selv om formen ikke akkurat var på topp, følte jeg at jeg bare måtte prøve å komme meg igjennom øvelsene mine. Jeg var ekstremt stiv i leddene mine og kroppen generelt når jeg kom dit, men jeg jobbet meg sakte men sikkert igjennom hele programmet. Da jeg var ferdig, var smertene mindre og det var mye lettere å bevege seg.

Nå var det ikke akkurat det jeg skulle skrive om..... Nei det var om et eller annet menneske, som hadde lagt den delen av hjernen som foretar fornuftige beslutninger i DVALE.


Da jeg parkerte bilen, gjorde jeg det på en rad hvor det sto biler midt i mot. Da jeg kom ut å skulle dra, var det en megaidiot som hadde bokset meg inne ved å parkere bak meg. Jeg hadde ingen mulighet til å komme ut, uansett hvordan jeg ville ha prøvde å kjøre.

Mine feberhete kinder ble enda heter, og blodet begynte å koke i årene... Jeg trampet inn på Leos Lekeland (tenkte at sannsynligheten for at vedkommende var der, var stor) for å høre om de kunne rope opp i høytaleren om bilen. Fyren bak disken ble med meg ut å tok bilde av registreringsnr så skulle han gå inn for å finne ut hvem som eide den. Veldig hyggelig gjort av han ;o)) Det varte å rakk, uten at noe skjedde... Til slutt reiste de som hadde parkert ved siden av meg, og da klarte jeg å lirke bilen ut. Jeg var fortsatt ganske forbannet....

Jeg kan til nød forstå hvis dette var den eneste ledige plassen på parkeringen, men det var jo ikke det... Vedkommende hadde metervis med plass å parkere på  🤬🤬🤬🤬 Jeg tok bilde av registreringsnr på bilen jeg også, og når jeg kom hjem prøvde jeg å sjekke ut hvem som eide bilen. Jeg fant ut at bilen var eid av et firma og at den var leaset. Tanken var å sende vedkommende en SMS å si hva jeg mente om parkeringen, men jeg droppet det etter å ha tenkt meg om en stund. Tenkte også at jeg skulle poste bilde av bilen med synlig reg nr, men kom på bedre tanker.

Nå er kindene mine igjen bare litt feberhete, og blodtrykket er tilbake til normalen igjen ;o))

#idiot #parkering #feilparkering #trening #behandling #sint #forbannet #sint #utenksomt #blogg

  • Forbanna
  • 24 visninger

Liker

Kommentarer

Marit,
Da hadde jeg blitt FORBANNA altså!! Noen er bare så teite at de ikke skulle hatt lov å ferdes i trafikken ... Håper formen er bedre, god helg.
www.midtlivskrise.blogg.no
Vera Lynn,
Toril sin hverdag med musikken: Du var nok mer heldig enn meg, for jeg fikk ikke noe trøstepremie. Jeg kunne jo ha fått billetter til Leos Lekeland til meg selv, hihi!! Fra spøk til alvor, det var ikke morsomt dette her.. Jeg tenker at personen som kjørte bilen kan være glad jeg ikke var der, når vedkommende skulle dra... Ikke det at jeg hadde blitt fysisk, men derimot veldig verbal. En av tingene jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle kutte ut, selv om jeg hadde en dårlig dag, var treningen. Trodde jeg skule være støl i dag, men ikke i det hele tatt, og leddene mine har det også veldig fint i dag ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Hanne Beate: Tusen takk 😲)) Jeg er enig, det hadde vært superraskt å rope opp bilen over høytalerannlegget, men det gjorde han ikke. Nå løste det seg heldigvis på en annen måte, men jeg skulle ønske at vedkommende hadde kommet eller kanskje ikke. Jeg hadde nok blitt veldig veldig verbal...
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Laine: Dette er jo bare helt vilt, og ikke unormalt her i byen... Her bokser de deg inne, parkerer tett inntil så man ikke kommer inn i bilen, så skjevt at de opptar to plasser, og din variant og mange flere.... Folk burde fått bot for dårlig parkering....
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Jeg ble ikke bare stresset, men ekstremt forbannet å hadde nok gitt vedkommende en salve som sent hadde blitt glemt... Om personen hadde dukket opp, kanskje like greit han/hun ikke gjorde det. Bulk eller lakkskade på bilen min har jeg allerede, klarte å skaffe meg det 22.12., helt selv dessverre 😲((
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toini: Akkurat nå må jeg bare le av hele greia, men jeg gjorde ikke det i går. Da skummet jeg av sinne, og tror personen som kjørte bilen kan være glad han/hun ikke kom... Med mitt temperament, hadde personen fått en skyllebøtte av en annen verden. Jeg har bilnr. og hvis jeg ser vedkommende neste gang jeg er der, så kommer jeg til å ta en prat med vedkommende. Huff, nå hisset jeg meg opp igjen, hihihi!!. Ellers så er formen mye bedre i dag enn den har vært på lenge, og det kjennes veldig godt ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Helge: Jeg har sovet som en drøm, og formen er bedre enn på lenge. Det gjorde godt med trening i går 😲)) Jeg har lagt hele hendelsen bak meg allerede, for det er ingen ide å gnage på det. Dessuten har jeg bilnr så hvis jeg ser bilen igjen, og personen som kjører den kan det nok hende jeg sier noe... Ha en fin dag du også ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Marit: Treningen i går gjorde underverker, og jeg føler meg bedre enn på lenge... Stor lettelse ;o)) Jeg var også FORBANNA, så jeg tenker kanskje at det er bra at vedkommende ikke dukket opp.... Da hadde kveldshimmelen blitt lys, for det ville ha gnistra skal jeg love...
pittbulljedda.blogg.no/
Victoria Larsen,
Det er helt utrolig.. lurer på hvor tankegangen er hos enkelte mennesker..
viccctoria.blogg.no/
Vera Lynn,
Victoria Larsen: Noen mennesker tar seg til rette, og bryr seg lite om de skaper problemer for andre. Skulle gjerne likt å høre hva denne personen som bokset meg inne, hadde sagt hvis det samme hadde skjedd han/henne.
pittbulljedda.blogg.no/