Morsdag, Valentinsdag og Fastelavn på en gang

Hei og god søndag!

Nok en strålende og vakker vinterdag, med blå himmel og en sol som kommer til å stå litt høyere enn i går 🥰 Det er en frisk temperatur ute også med -11,7C 🥶.

Egentlig burde man slenge på seg å gå seg en tur i det fine været, og det kanskje jeg gjør også litt senere. Jeg har ingen varme turklær, så det kommer ikke til å bli en veldig lang tur. Blir fort stiv i muskler og ledd, og da er det plutselig ikke så koselig å gå lenger.

Det er jo trippelsøndag i dag med morsdag, fastelavn og valentinsdag på en gang, og jeg vil passe på å sende en varm klem og gratulere alle mammaer med dagen. Selv er jeg kun mamma til to katter, men de er jo som barna mine de. Vi har bodd sammen i 11 år og 9 måneder, så vi er ganske knyttet til hverandre. Jeg skal ikke feire noe særlig i dag, bare kose meg med boller med krem på. Jeg ville gjerne farge kremen jeg skal ha i bollene rød, men de var tomt for den fargen på Meny. Så da kjøpte jeg rosa i stedet 💖 Vi får se hvordan det blir...

I går så jeg på MGP og Hver gang vi møtes med Vinja utstrakt i fanget. Hun var så kosete og skulle bare ligge i fanget hele tiden, så planen med å bli ferdig med sjalet skrinla jeg ganske fort. Nyttet ikke å strikke med henne i fanget, da blir det mest til at jeg må redde garnet fra skarpe klør og en våt tunge 😉 Jeg tok opp den svenske Mellon, som jeg tenkte jeg skulle se litt senere i dag.

Håper din dag blir god 🥰

#søndag #morsdag #valentinesday #fastelaven #fastelavensboller #vinter #kalt #minusgrader #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • søndag
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer