Midt i uken alt og siste dag i september

Heisann sveisann!

Hvor ble egentlig september av? Den kom og gikk så fort at jeg nesten ikke la merke til det en gang. Fortsetter det sånn, så synger vi snart julesanger mens vi pynter til jul....

Jeg har sovet veldig godt i natt og følte meg så utvilt som jeg kan bli da jeg våknet 2 minutter før alarmen. Ute er det nok en grå høstdag, men jeg håper at vi får gleden av å se noen solstråler i dag også. For sent på ettermiddagen i går, badet stuen i sol. Det varte ikke lenge, men veldig hyggelig mens det sto på :-)

Hvilke planer har jeg for denne siste dagen i september? Jo, når jeg er ferdig med arbeidsdagen min, skal jeg dra ned på Tveita hvor det ligger et stort senter med en fin garnbutikk. Jeg fortalte jo i går at jeg hadde begynt å strikk på et sjal, og den rundpinnen jeg bruker har altfor kort tråd. Sjalet vokser så fort og allerede nå begynner det å bli trangt... Tenkte jeg skulle kjøpe en sånn pinne hvor pinnene og tråden er løs.

Da var kaffepausen over og jeg må kaste meg over arbeidet igjen, håper du får en fin onsdag :-)

#midtiuken #onsdag #høst #september #arbeidsdag #håndarbeid #strikke #sjal #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Snart får vi en helt ny månad att fylla med innehåll

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Ja det er sant, og jeg tror ikke det blir vanskelig å fylle den heller 😊

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Vi hadde en varm og solrik september, men så ble det brått slutt. Håper solen kommer tilbake i oktober, for den har ofte vært fin og varm de siste årene. Og så er det enda flere flotte farger å se i naturen. Ha en fortsatt fin arbeidsdag og blir fint når du får lenger rundpinne. 😊 Ikke noe greit når det blir for trangt på pinnen.

VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg håper virkelig at sola kommer tilbake i oktober, sånn at vi kan få noen gode dager innen vinteren setter inn. Skal jeg være ærlig så kan snø og kuldegrader godt vente til sånn midten av desember, hihi!

nouw.com/veralynn
Helge.
,

God morgen. Og velkommen oktober som er like kald, herlig og vemodig som før men til samme tid veldig pen med sine farger. Er halvveis i min andre kaffekopp for dagen. Men må trappe ned med kaffe og starte med litt trim. Så her en dag gikk jeg til og fra jobben. Over en times gange hver vei. Men slikt må til. Før var det bare barnematen for meg men nå ble det nesten mareritt. Men må pine meg på den måten fremover. Ha en fin dag.

VeraLynn
VeraLynn,

God ettermiddag til deg 😊 Litt kjølig har det nok kanskje vært, men ikke for ille. Fargene har vært fine, men nå faller bladene rask ser jeg. Du får ikke overdrive med gåingen, for hvis det er et mareritt hadde det kanskje vært greit å få litt kortere. Ha en fortsatt fin torsdag.

nouw.com/veralynn