Måtte levere inn KODAK printeren til reparasjon

Tjolahoppsann 😊


Endelig fikk jeg ut fingeren til å levere inn Kodak printeren min til reparasjon. Jeg kjøpte den i februar og den har fungert helt til for en måned siden, men da ble det bråstopp. Først så sluttet Wifi’n å virke, sånn at jeg hele tiden måtte koble meg på. Hvis jeg printet ut et bilde når det skjedde, stoppet printen og bilde ble sittende fast. Jeg har ikke peiling på hvor mange ganger jeg prøvde å få den til å virke, men jeg gikk nå tom for photoark til slutt. Grunnen til at det tok så lang tid innen jeg fikk levert den inn, var at jeg ikke fant igjen kvitteringen på kjøpet før nå på søndag.

I følge henne som ekspederte meg, så pleide ikke slike ting å ta så lang tid. Hun skulle kontakte meg så snart hun hørte noe. Etter det jeg forsto på henne, så endte det ofte med at kunden fikk en ny vare da det ikke var noen ide å reparere. Samme for meg hvilket, så lenge jeg får en printer som fungerer.

#printer #kodak #miniprinter #data #utskrift #wifi #feil #problemer #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Krysser fingrene på at det vil gå kjapt 😊
nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,
Ja jeg håper det, men jeg er jo så uheldig så det kan jo ta litt tid 😉
nouw.com/veralynn