Mandag: Trening og velvære

I dag uuulte alarmen kl 8, og med litt ekstra viljekraft kom jeg meg opp av senga. Nakken var like stiv i dag som i går, og jeg startet med hodepine men heldigvis ikke like ille som i går. Jeg kom meg bort å fikk trent, og da begynte det å slippe litte granne. Når jeg kom hjem hadde jeg en time til en rask dusj og skifte, før jeg måtte avgårde igjen.


Det var noen uker siden fotsingene mine hadde blitt dullet og stelt med, og i dag var det tid for en time med ren velvære. Jeg nyter det totalt hver eneste gang ;o)) Bare å sitte i med fotsingene i det varme vannet når jeg kommer, får meg til å slappe helt av. Så avsluttes det med massasje av føttene og leggene, noe som gjør at jeg føler at jeg går på skyer når jeg forlater salongen.

Det var også meningen at jeg skulle til hudpleie hos en av de andre i begynnelsen av desember, men jeg fikk vite i dag at hun hadde vært utsatt for en alvorlig ulykke. Det vil si at hun ikke kommer tilbake igjen dette året. Håper at hun snart er på bena igjen og uten noe varig mén.


#helse #velvære #nytelse #føtter #blogg
  • Helse
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer

solliv,
Ser deilig ut, skal begynne jeg å. Mamma var på fotpleie her om dagen. Deilig sa hun.
solliv.blogg.no
fruensvilje.blogg .no,
dette hørtes ut som en skikkelig deilige dag da,trening og nytelse med fotpleie ,det kan nesten ikke bli stort bedre
fruensvilje.blogg.no
Vera Lynn,
Monica: Takk for invitasjonen, kanskje jeg gjør det ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toini: Du er ikke alene om å være Kilen, så fotpleie dama har fått streng beskjed om å holde godt i føttene. Jeg sliter også med å komme til selv, så det er en dyd av nødvendighet å gå å få stelt bena.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
solliv: Det er helt nydelig å gå til fotpleie. På grunn av stiv rygg, hofter og knær er det ikke så lett å gjøre det selv lenger.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Ja dette ble en ordentlig koselig dag.... Selv treningen ble litt kos i dag ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Helge
,
Er jo deilig både for føtter og kropp det der....
Mona Iren
,
Det hørtes deilig ut 😊
Vera Lynn,
Helge: Ja litt luksus må man jo unne seg ved siden av treningen ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Mona Iren: Treningen er vel kanskje ikke noe jeg ser fram til akkurat, men det gjør jo litt godt den også. Fotpleie derimot gleder jeg meg til hver eneste gang ;o))
pittbulljedda.blogg.no/