Make love not war

Hei og god dag!

Det ble ikke mye søvn på meg i natt, men de timene jeg fikk sov jeg veldig godt. Var nok litt trang i øynene da jeg satt meg ved PC'n for å jobbe, men etter et par kopper kaffe har det rettet seg.

Ute har sola og regnet vekslet om siden jeg sto opp, og sånn vil det vel kanskje også fortsette utover dagen!!

Jeg elsker disse figurene over her, og da jeg så dem i butikken måtte jeg bare ha dem. Det er mye ufred både her hjemme og ute i verden, men om vi elsker mer blir det mindre krig vet nå ikke 😉 Eller kanskje gjør det det? Vi hadde ikke hatt så mye tid til krig, diskriminere, plage og være ufine mot hverandre.

Jeg skrev i går at jeg testet en ny photo app som het Focus, og jeg må si at jeg er ganske imponert over kvaliteten. Har tatt noen bilder inne, og skal teste den ute også for å se hvordan den fungerer der.

Vinja er ekstra kosete i dag, og vil helst ligge rett over tastaturet. Jeg har løftet henne ned flere ganger sånn at jeg skulle kunne få gjort unna arbeidsoppgavene mine ;-)

Håper du får en fin tirsdag :-)

#søvn #vær #sol #regn #makelovenotwar #focus #photoapp #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

Hanne Beate
,

Så fine og fargerike hippie-figurer og passer jo ypperlig sammen med VW Boble fra 60-70 tallet. 😃 Her er det også vekslende vær og regner rett som det er. 🌦️ Jeg prøver meg på hasselback-poteter til middag, spent på hvordan de blir da jeg aldri har laget det før... De blir tilbehør til karbonader og broccoliblanding. Jeg skulle trengt en foto-app, for mob.kameraet mitt er ikke så bra. En fin tirsdag ønskes deg også! 🌸

VeraLynn
VeraLynn,

Ja figurene er ordentlig kule, og bobla er en tro kopi av min første bil 🥰 Jeg har aldri smakt hasselbackpoteter, men det høres ut som dere skulle ha en god middag. Du får sjekke ut Focus, for den tar flotte bilder og har flere kule effekter 😉

nouw.com/veralynn
Helge
,

Make love not war, en strofe fra en vise av Øystein Sunde som heter En butikk-odysse. Fine figurer som pynter opp, søte fine farger og artige.

VeraLynn
VeraLynn,

Ja det er det kanskje også, i tillegg et slogen som ble brukt av hippiene på 60 - 70 tallet. Jeg liker disse to gamle slitne personene 🥰

nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,

Focus appen bruker jeg og inni mellom og den er velldig go 😊

nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg fant først ut av at den eksisterte nå nylig, og jeg er allerede helt solgt å bruker den nesten hele tiden. Har du oppgradert til PRO versjonene?

nouw.com/veralynn