Lunchdate på Taverna'n

De siste årene har det skjedd mye på Youngstorget og i kvartalet rundt om... Nye utesteder har dukket opp og ligger vegg i vegg. Jeg har lenge hatt lyst til å ta meg en tur innom og sjekke dem ut, men det har bare blitt med tanken.

I går satt jeg å tekstet med TEA, og han foreslo at vi skulle møtes til en lunchdate.... Vi viste ikke helt hvor vi skulle gå, men vi rusla mot Youngstorget for å hva som fristet der borte. Valget falt på Taverna'n som ligger i de gamle lokalene til apoteket. Nå hadde vi begge spist i forveien så vi bestemte oss for en dobbel latté.. Praten sitter alltid løst når vi møtes, og det er ikke vanskelig å finne samtalemner :o))

Stedet var veldig hyggelig, med en rustick innredning som gjorde det veldig hjemmekoselig. Selv om vi ikke spiste noe, så tok vi en kikke på buffeén og menyen å det var mye spennende og lekker mat å velge fra. Har man lyst til å ha en tur på byen, så kan man få seg et godt måltid på Taverna'n og så er det flere steder rett ved siden av man kan ta seg en øl, vin eller drink.

Tok noen bilder av stedet før vi gikk igjen, så kan dere jo selv vurdere :o))

#tavernan #youngstorget #mat #lunch #venner #restaurant #rustick #utested #lekkert #delikat #fredag

  • Mat
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer

annebe,
Så bra dere hygget dere..og det så veldig koselig ut der ..da vet jeg jo det om det skulle bli en Oslotur i løpet av våren/sommeren..Greit med steder en kan ta en kaffe og ikke mååå spise 😊 Ha en fin lørdag videre <3
annebe.blogg.no
Helge
,
Dette er en av mange kafeer i Oslo som jeg ikke har besøkt. Men jeeg har faktisk på det i det siste hvor tøft der og drive kafe fra starten av. Man skal tenke lokale, beliggenhet, konsept, meny og mange andre ting. Men av bildene her ser det koslig ut og det er sikkert mye folk der utover nå. Det kryr av spisesteder her i byen som i Oslo. Men det er ikke så veldig ofte jeg besøker kafe men det blir nok en tur på onsddag da jeg har bursdag.
Lene S.
,
Jeg husker godt hvor apoteket lå, men har aldri vært innom Taverna'n, bare hastet forbi 😉 Vi har vært på rusletur fra øst til vest i sentrum i dag sammen med et vennepar. Vi havnet på Cafe Picollo i Parkveien, koselig sted og god italiensk lunch 😃 Ha en fin lørdagskveld 😊))
Vera Lynn,
annebe: Jeg liker også godt steder det ikke er spisetvang på, for noen ganger har man bare lyst på en kopp kaffe mens man tar seg en hvil å en prat 😲)) Stedet kan varmt anbefales 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Helge: Oslo har et yrende uteliv, og valgmulighetene er mange... Taverna'n er bare et av mange, og er helt klar populært. I tillegg til alle de andre utestedene i bygget og i området så ligger jo også Folketeateret, som er de gamle lokalene til Den Norske Opera. Mange går gjerne ut å spiser litt før de skal i teateret på kvelden...
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Lene S.: En italiensk lunch er ikke ille det heller 😲)) Jeg var hos en venninne i kveld og vi snakket om at vi skulle ta oss en spasertur rundt i Oslo. Ta med kamera, og besøke både gamle og nye deler av byen. Vi gjorde det en sommer for et par år siden, og vi hadde en utrolig flott tur. 😲))
pittbulljedda.blogg.no/