Litt mer om planter 🌱

Heisann og hoppsann!

Det blir mange innlegg med planter nå, men det vokser og gror over alt her hjemme så det er ingen vei utenom. I tillegg er det veldig gøy da å kunne vise fram at plantene faktisk trives her hjemme, som det er tørr luft og katter som gjerne vil spise på dem.....

I går når jeg var ute å handlet stakk jeg innom Floriss på Brynsenteret. Jeg hadde et spørsmål til dem, som jeg skal fortelle om i et eget innlegg. Den hyggelige jenta i kassen, informerte meg om at jeg hadde faktisk ikke hentet ut velkomstbuketten min. Jeg meldte meg nemlig inn i kundeklubben deres for et par uker siden. Det var en bukett med roser til ca 100-lappen. Jeg valgte da noen oransje som også går over i gult etter hver som de springer ut. De passet perfekt i den lille vasen jeg kjøpte for 10,- hos Plantasjen i fjor.

Jeg kjøpte også denne Calathea'n, som sto på et bord like ved kassen. Jeg kan ikke så mye om stell av denne, så her må jeg virkelig lese meg opp sånn at jeg behandler den riktig. Akkurat nå har jeg satt den litt inn i stua, på det gamle blomsterbordet. Jeg er litt usikker på om det er den rette plassen for den, men vi får se hva jeg gjør når jeg har fått litt mer lærdom om planten. Stakkarn sto i jord som var så tørr at det nærmest støvet av den, så med det samme jeg kom hjem vannet jeg den godt.

Akkurat hvem av Calathea plantene dette er, vet jeg ikke for det sto ikke på potten. Ei heller var det noen informasjonspinne med, men jeg finner nok ut av det etter hvert.

Har du hatt Calathea, og er den enkel å stelle??

#natur #roser #velkomstgave #floriss #calathea #planter #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Natur
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer