Klesvask og barbere skjegget 😂

Image by Ryan McGuire from Pixabay

Heisann!

Solen skinner og det ser rent vårlig ut når jeg kikker ut av vinduene mine, men temperaturen er ikke like vennlig. I natt hadde vi -1,1C og rundt kl 10 var den krabbet opp på +0,1C. Så man skal ikke la seg lure og begynne å kle av seg....

Vaskemaskinen går for fult ute på badet med første ladning med klær, forhåpentlig. Mulig det bare blir med den ene maskinen i dag, for den er helt full og jeg har mest sannsynlig ikke plass på klesstativet til en maskin til. Vi får se....!

Jeg har vært effektiv på formiddagen, og tok en runde med skurefilla ute på badet så nå er det i alle fall rent der ute. Jeg skal jage hybelkaniner i resten av heimen etterpå, men så får resten vente til i morgen. Nakken min er bedre, med den tåler ikke så mye enda...!

Jepp jeg har barbert skjegget, heheh 😂 Jeg har ikke brukt alt for mye tid foran speilet den siste tiden, og derfor hadde jeg ikke oppdaget at jeg hadde blitt ganske lodden i ansiktet igjen. Ikke så mye at jeg kunne vært med i et freak-show som den skjeggete damen, men nok til at det måtte gjøres noe med. Da jeg var yngre så holdt det å nappe litt her og der med pinsetten, men nå er ikke det nok lenger. Nå vokses, nappes og barberes det over en lav sko, for at man skal være glatt og fin i ansiktet. Det er så mye som slutter å fungere som det skal når man blir eldre, og da virker det nesten som om all energi blir overført til hårrøttene i ansiktet. For før man vet ordet av det er det harde grisebuster på haken og fult av dun i ansiktet og på undersiden av haken, sukk!

Nå ja, all grisebusten og dun er fjernet og jeg kan igjen gå med hevet hode 🤣

Håper din dag blir god!

#vår #sol #kjølig #klesvask #rengjøring #hårfjerning #ansiktshår #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogger #personligblogg


Liker

Kommentarer