Juletrepynt jeg er glad i

Når jeg pynter til jul, så setter jeg fram både gammel og nyere julepynt. Den gamle pynten er den som mine foreldre hadde før jeg kom, og den nyere er den jeg selv har kjøpt.

På bildene under her er noe av den julepyntrepynten jeg er mest glad i, og som har betydning for meg.Denne er kjøpt hos Harrods i London, og er nummerert.Dette er en juleklokke som mamma og pappa kjøpte da de kjøpte sin aller første leilighet, på 50 tallet.Nok en kule fra Harrods som er nummerert.Denne engelen fikk mamma da hun var 1 år gammel, og det var i 1922 noe som betyr at den 96 år gammel nå. Den har alltid plass øverst i juletreet, mot der jeg sitter sånn at jeg ser denDisse piperenser-nissene var vanlige på 50 og 60 tallet, og jeg husker at vi hadde mange av dem. De ble satt opp i juletreet, men også i dekorasjoner som mamma laget selv.Denne har også hengt på juletreet fra jeg var barn, og den må også opp i treet hvert år.

Ellers er det mye juletrepynt som har blitt pensjonert, ettersom de har blitt litt slitne. Har ikke hjerte til å kaste dem, så de blir pakket omhyggelig inn i papir å lagt ned i en eske.

Har du ny og gammel juletrepynt?

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Jeg liker å pynte med både den nye og den gamle julepynten. Når jeg snakker om den nye så er den ikke som disse moderne, men like den gamle pynten jeg fra før. Har ikke vært utenfor døra i dag, men i morgen må jeg en snartur innom butikken og så skal jeg på gravlund å tenne lys for foreldrene mine, før jeg begynner med julemiddagen. Ønsker deg en riktig God Jul.pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229