🎄 Julen har flyttet inn i Casa Fres og Knurr 🎅

Endelig kan jeg sette meg ned å slappe av, for nå har jula definitivt flyttet inn i Casa Fres og Knurr... Altså hjemme hos meg ;o)) Jeg har holdt på i 3 dager for å få alt ferdig til i dag, og det har kostet meg endel å endte opp med vondter her og der... For det som før tok meg 1 dag, må i år gjøres over flere dager. Akkurat det er litt vondt å akseptere at jeg ikke er like sterk som før, og at jeg ikke klarer like mye.

Jeg er nå i alle fall fornøyd med resultatet, og det er jo det viktigste :o))


Det som sto igjen når jeg våknet i dag, var å henge opp belysningen på balkongen. Jeg er jo veldig glad i farger, og derfor har jeg også valgt lys-lenker med fargede pærer. Min balkong er nok derfor den mest fargerike her om kring ;o))


Jeg liker julenisser, og har en god del av dem i flere størrelser. En annen ting jeg liker er de tradisjonelle julefargene, rødt og grønt. For meg blir det helt feil med mye sølv og hvitt i julen, men jeg vet jo at veldig mange syntes det er fint.


Disse Kari Trestakk lysestakene mine vet jeg nesten ikke hvor jeg skal gjøre av lenger. De ble kjøpt inn for mange år siden, den gangen jeg hadde helt andre møbler i stua. Da passet de så godt inn, men nå gjør de ikke det lenger. Jeg var i tvil om jeg skulle ta de fram, men gjorde det til slutt. Mulig det blir siste gangen....

Akkurat nå er jeg veldig sliten, og har satt meg godt til rette i godstolen med bena på skammelen.... Ronja surrer rundt meg, og vil ha kos å står på to ben å mjauer høyt. Når jeg ikke lar henne komme opp i fanget, kaster hun seg på gulvet å lager klagende lyder, hihi!! Ingen fare, pus skal nok få all kosen hun vil ha ;o))

Pleier du å pynte huset/leiligheten til 1. desember, eller pleier du å vente til lille julaften?

#jul #julepynt #pynte #nisser #karitrestakk #lysestaker #belysning #pærer #ronja #katt #blogg
  • Jul

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Tone: Tusen takk, så fint da ??pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Marit: Jeg venter litt med juletreet jeg tenker jeg, en uke eller n is sånt tenker jeg ??pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229