Jeg var hos legen i går

Det går ikke akkurat fremover som jeg hadde håpet med skulderen og nakken min. Betennelsen sitter godt nedover langs skulderbladet, og selv med både betennelseshemmende tabletter og trening er jeg ikke der jeg hadde håpet å være.

I går var jeg på nytt hos legen, og endte opp med en ny sykemelding. Denne gangen ble det til og med 27. juli. Ettersom det var en stund siden jeg hadde tatt MR, ville legen at jeg skulle ta en ny. Jeg tok av den venstre i fjor, mens det er veldig lenge siden jeg tok av høyre. Det skal bli interessant å se hva som foregår inni skulderen.


Jeg er jo en person som liker å observere folk, og det får man rikelig anledning til når man sitter på et venteværelse. I går var det ikke mange pasienter der, kun 5 stk med meg. En mann som satt å avslappet av med en avis, en ung dame satt å støttet hode i hånden, en eldre dame satt å tviholdt på vesken sin som om noen skulle stjele den, en annen dame så ut som hun sov, og så var det meg som satt å kikket på alle de andre, hihi!!

Det er ikke aircondition på venteværelset, bare en liten vifte så det var ganske varmt å sitte der... Legen var litt forsinket, så jeg satt en stund å ble varm i pannen ;o)) Selv om det også var varmt ute, var det litt luftigere siden det blåste litt.

#lege #syk #sykemeldt #betennelse #skulder #nakke #mr #undersøkelse #venteværelse #observere #varmt #blogg
  • Helse
  • 4 visninger

Liker

Kommentarer

Helge
,
Det ble nok en sykemelding. Det var leit men helsa først. Veggene på venteværelse kan fortelle mye, mange sitter der og håper på det beste, andre på svar. Men man er hvertfall i trygg havn når man kommer til legen. God bedring.
Vera Lynn,
Anonym: Tusen takk ?
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Mimremor: Tusen takk ;o)) Ja jeg lurer virkerlig på hva som skjer inni skulderen.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk ;o)) Ja det skal virkelig bli spennende å se hva MR undersøkelsen viser ;o)) Jeg må innrømme at det til tider begynner å bli slitsom å gå rundt med smerter, og en arm som dovner bort. Allikevel klarer jeg å se positivt på tilværelsen ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
deveny: Tusen takk ?
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Ja jeg håper virkelig det jeg også... Kanskje også få svar på hvorfor disse betennelsene kommer igjen og igjen.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
annebe: Tusen takk ? Ja jeg elsker å kikke på andre mennesker og hva de driver med, ofte får man med seg artige ting også, hihi!!
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Helge: Tusen takk ;o)) Ja når skulderen ikke er klar for jobb, er det dessverre ingen vei utenom sykemelding. Hihi, ja det kan være både lærerikt og morsomt å sitte å observere andre mennesker ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Toini
,
Uff så kjedelig... ønsker deg god bedring!
Vera Lynn,
Toini: Tusen takk ??
pittbulljedda.blogg.no/