Jeg tror jeg holder meg inne jeg

Når jeg våknet til morgenen i dag var det ikke noe sol som kikket inn bak rullegardinen, nei det var mørkt og så hørte jeg drypp drypp drypp på vannbrettet. Jeg ble liggende en liten stund å lytte før jeg sto opp, litt små irritert. Grunnen var at jeg hadde store planer om å dra ned på gravlunden å se til graven til mine foreldre.

Det er en god stund siden jeg har vært der nå, og jeg betaler ikke for stell så jeg må selv sørge for å luke å holde det i orden. Nå frister det ikke å stå i sildrende regn og luke og bli klissvåt, så mine foreldre får vente en dag til innen det blir stelt. Jeg har en rose som står der fast, en vanlig potterose som jeg slettes ikke trodde skulle klare seg. Den har vist seg å være veldig sterk og standhaftig, så jeg er ikke så bekymret for den. Det kan være litt verre med de spanske margerittene...!!!


Det er ingenting jeg trenger å handle i butikken, så jeg kommer til å være inne i dag. Jeg har tent lys i lysglass og lysestaker, og nå skal jeg hekle litt videre på mitt andre virussjal. Der har jeg valgt et garn som skifte i forskjellige lillafarger, og jeg skal vise det frem når det blir ferdig ;o))

#regn #regnvær #vått #stelle #gravlund #grav #foreldre #innedag #hekle #virussjal #håndarbeide #blogg

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Jeg har ikke vært på graven på flere uker, så jeg er nok ikke så veldig sikker på at det står bra til der.... Krysser fingrene for at alt er frodig og fint. Det har virkelig vært deilig med en innedag i dag ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Toini: Jeg har virkelig kost meg inne i dag, og sett på at regnet har silt ned. Nå på ettermiddagen kom jo sola fram en stund også ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229