Jeg tok meg en tur på taket

I går våknet vi til tett tåke her i Oslo og null sikt... Heldigvis så lettet det ut over dagen, og vi fikk faktisk se solen noen få ganger. Jeg var litt tung i hodet etter et møte på jobb, så jeg tok meg en tur opp på taket av bygget for å trekke litt luft. Temperaturen var god, og det var godt å kjenne litt vind i ansiktet.

Fra taket kan man se mye av Oslo, og siden jeg hadde mobilen i lommen passet jeg på å ta noen bilder.


Her ser man nedover Brugata og Grønland.


På venstre side sees Oslo Plaza, og i bakgrunnen Barcode som ligger nede ved sjøen.


I den brune bygningen ligger Folketeateret (tidl Den norske Opera), og diverse restauranter. I bakgrunnen Regjeringsbygget som fortsatt er innpakket og vinduene stengt med plater.

Den gamle Postgirobygget

Spiret til Oslo Domkirke

#påtaket #taket #utsikt #oslo #brugata #postgirobygget #barcode #oslodomkirke #blogg

  • Oslo
  • 4 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
kaosverden89: Tusen takk ;o)) Håper du også får en fin onsdag.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Hanne Beate: Ja det stemmer, i dag ville min pappa ha fylt 94 år hadde han levet. Jeg var nede på gravlund rett fra jobben, og tente lys for han ? Det er nok ikke alltid jeg husker å ta bilder heller, og angrer bittert etterpå ?
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Mona Iren: Tusen takk ? Man har fin utsikt oppe på taket, og det er koselig å stikke opp dit innimellom. Det er nok mest de som røyker som er der, men det er greit for oss som ikke røyker også.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
toveview: Veldig fint oppe på taket, og hadde jeg tatt med et ordentlig kamera kunne jeg ha fått kommet nærmere på flere bygninger, men jeg er fornøyd allikevel. Oslo er en fin by og rusle rundt i på sommeren. Personlig er jeg ikke overbegeistret for Barcode, da jeg syntes de sperrer for utsikten til sjøen.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Hode mitt var i fin form igjen i dag, i tillegg fikk vi tilbake sola igjen. Ja man har fin utsikt oppe på taket, og ser nesten hele byen ?
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toini: Det er fint oppe på taket, og man kan virkelig få tatt mange fine bilder derfra. Været ble jo strålende ut på dagen, og etter trening satt jeg en stund ute på balkongen å slappet av før middagen ?
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toril sin hverdag med musikken: Det er ikke noe å si på utsikten fra taket vårt nei... Fint å ta med kaffekoppen opp dit på en varm vår- og/eller sommerdag. Nyt resten av onsdagskvelden ?
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Helge: Det blir nok ikke til at jeg tar med matpakken dit, selv om det kunne vært fint. Taket blir for det meste brukt av de som røyker, og er det mange der er det ikke trivelig å spise. Utsikten er det ingenting å si på ?
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
toveview: Så er det en annen ting, at byggingen ved sjøen stenger for luftstrømmern. Det blir varmere og stillestående luft inne i byen.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Margrethe: Man trenger å få litt frisk luft innimellom, og der oppe er det perfekt å ta noen minutter.
pittbulljedda.blogg.no/