Jeg klarte ikke å la være..

At butikkene ruster opp til jul allerede nå i oktober har vært merkbart en stund, og jeg syntes jo selvsagt at det er litt i tidligste laget. Nå trenger jeg jo ikke å kjøpe noe da....

Som sagt jeg trenger ikke å kjøpe, men det er ikke alltid like enkelt å la være 😉 På veg hjem i dag dro jeg innom Meny på Bryn for å kjøpe noen småting, og da kom jeg forbi en stor pall med forskjellige pepperkaker. Jeg fikk helt vann i munnen, og klarte ikke å gå forbi pallen uten å legge en av boksene i handlekurven.


Nå har jeg akkurat smakt på dem, men jeg kan ikke si at Berthas Pepperkakefigurer overbeviste på smak. Helt greie å dyppe i kaffekoppen, men det er ikke de jeg kommer til å kjøpe inn når jula nærmer seg. Bake selv, tenker du... Niks, det kommer ikke til å skje selv om de hjemmelagde smaker bedre. Grunnen er at jeg ikke spiser så mye pepperkaker at det er verdt slitet.

Skal du bake til jul, eller blir det kjøpte kaker?

#jul #kaker #pepperkaker #hjemmelaget #kjøpte #bake #blogg
  • Jul

Liker

Kommentarer

Hanne Beate
Hanne Beate,
Jeg er vant til mye baking før jul, og jeg pleier å få til noen sorter jeg også. Sønnen min på 8 år synes det er gøy med peoperkakebaking, men ellers synes jeg de man får kjøpt er vel så gode. Ha en fin ettermiddag/kveld! 😲)
Vera Lynn
Vera Lynn,
Hanne Beate: Jeg hadde en mor som var dyktig til å bake, og her var det 7 slag + litt til hver jul. Hadde jeg hatt barn ville det kanskje vært annerledes, men det er jo bare meg her å mine venner er ikke noe kakespisere. Ha en fin ettermiddag og kveld du også ??pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229