Jeg jukser litt

Bildet er lastet ned fra Pixabay


Som de fleste andre andre satt jeg og ventet på uværet skulle komme fra tidlig på formiddagen i går, men det uteble. Jeg hørte at det rullet oppe i skyene, men det var også alt. At det bygde seg opp til noe var det ingen tvil om, for temperaturen steg opp mot +30C. Det ble veldig klamt inne så jeg måtte sette på vifta for å få litt bevegelse i den varme lufta.

Når klokka nærmet seg 16 så jeg noen veldig mørke, blåfargede, skyer som kom ute fra sjøen. De hadde veldig hastverk, og før jeg viste ordet av det braket det løs. En stund lynte og tordnet det om hverandre, og så kom styrtregnet. Jeg tok med meg både kamera og mobil, for jeg ville prøve å ta bilde at lynet. Det ble det dårlig med gitt, for jeg var ikke rask nok. Så derfor juksa jeg litt å lastet ned et bilde fra Pixabay i stedet. Jeg filmet derimot et par minutter av uværet, men da var det ikke på det verste.

Kattene lå i hver sin stol med kulerunde øyne å stirret opp mot himmelen, og var veldig fasinert av lynet som plutselig dukket opp å slo ned flere ganger på andre siden av åsen.

I dag er det fortsatt grått ute, og det regner lett men noe tordenvær har jeg ikke noe til heldigvis. Temperaturen er ikke så ille heller ;o))

#vær #torden #lyn #uvær #regn #katter #nouw #nouwblogger #blogg #personligblogg


  • Vær

Liker

Kommentarer

fruensvilje
fruensvilje,
juks er lov,må si jeg er glad vi slapp det været,regnet litt når jeg stod opp,men nå skinner solen så jeg skal ut i hagenfruensvilje.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Det var ikle mens det sto på, men på kvelden kom sola. I dag er det en grå dag, men krysser fingrene for st sola kommer etter hvert 😊nouw.com/veralynn
Helge.
Helge.,
Det blir aldri så ille som media vil ha det til. Og det har vært mye uvær, lyn og torden før så dette er vi vant til. Hørte litt torden og det lyna litt men ellers var det pent vær. Skulle ha besøkt mine foreldre i dag og klippt plenen men det var forvått. Så vi skal forsøke til tirsdag igjen.
VeraLynn
VeraLynn,
Det var ganske ille her i Oslo, og jeg så at det slo ned i alle fall 5 steder innen det ga seg. Heldigvis varte det ikke så lenge, men gata var som en elv mens det sto på. Det spruta ganske bra når bilene kjørte opp og ned. Klippe gresset etter regn er ingen ide. Vaktmesteren våres rakk å klippe hos oss dagen før uværet kom 😊nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229