Jeg har høst-ryddet i bedet

Heisann!

Da var jeg tilbake etter et lite opphold. Jeg har vært på farten mye av tiden og ikke hatt noen blogg lyst når jeg endelig fikk satt meg ned.

På fredag formiddag gikk jeg ut å tok å ryddet i det ene bedet mitt. Jeg klippet først ned Hagehortensian, sånn at det bare sto igjen noen stumper, som jeg pleier å gjøre hvert år. Da jeg skulle begynne å trimme et par andre busker, kom jeg på at jeg skulle ha vært hos frisørdamen. Fikk flyttet timen en halvtime sånn at jeg rakk den. Når jeg var ferdig hos frisørdamen, ordnet jeg de to siste buskene.

Jeg har igjen å ta på baksiden av blokken, men det er fort gjort ettersom det ikke er så lenge siden jeg tok et tak der 😉

#natur #hortensia #hagehortensia #beskjære #høstrydding #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Natur
  • 72 visninger

Liker

Kommentarer

fruensvilje
,

greit å få ryddet litt i hagen ja ,jeg har egentlig avsluttet i hagen ,frister lite når det er vått og sola ikke kommer før det er tid å gå inn og lage middag :=)

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har igjen litt på baksiden, men det får vente litt.... Det er som du sier, ikke noe festlig å gå ut nå på denne tiden.

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Godt å få ryddet opp i bedet. Jeg drev endel med det igår, siden det ble meldt snø idag, og bl.a. tok opp georginene. De hadde fortsatt mange knopper og blomster, og så hadde det dannet seg knoller som jeg overvintrer innendørs.

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har dessverre ikke fått ordnet balkongkassen min, men jeg har tenkt å ta den i løpet av uken. Tror ikke jeg kommer til å spare på Pelargoniene mine..., men helt sikker er jeg ikke 😉

nouw.com/veralynn