Jeg har fått time til å ta Corona-vaksine

Image by Angelo Esslinger from Pixabay

Heisann!

Jeg trodde faktisk ikke at det skulle bli min tur så fort, men i dag fikk jeg altså telefon fra Vaksinasjonssentralen i bydelen min. De hadde time allerede på fredag denne uken til første dose, og siste dose i begynnelsen av juni. Jeg hadde tenkt å spørre om hvilken type vaksine jeg fikk, men før jeg rakk å si noe fortalte damen meg at jeg får Pfizer. Jeg kjenner at jeg gruer meg for jeg liker jo ikke sprøyter, men gleder meg samtidig til å få det overstått.

#vaksine #corona #helse #gruermeg #gledermeg #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Helse
  • 70 visninger

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,

Lasse fikk Mail fra kommunen vår i dag at det nå er hans tur å ta den samme vaksinen du skal ta. Jeg venter også på denne mailen siden di har begynt å vaksinere alle fra 18 år og oppover. Jeg er veldig skeptisk enda til disse vaksinene, men håper jeg overlever denne🙈👍🏻

nouw.com/frulea
VeraLynn
VeraLynn,

Da er det nok ikke lenge til du får mailen heller da, men du er kanskje yngre enn Lasse så du må vente litt til. Jeg tenker det går bra å ta vaksinen o at man ikke får noen bivirkninger etterpå 🥰 Litt bekymret er jeg jo, men jeg er jo hypokonder så det er jo ikke så rart 😉

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Greit å få tatt vaksinen, og den er det mange som har fått og det har gått bra. Verre da med AstraZeneca, - håper de ikke begynner med den igjen! Heldigvis er nåla på vaksiner så tynn at det går nok fint. Junior har tatt noen blodprøver og gruet seg veldig til en vaksine, men det var visst som et myggstikk i forhold. 😊 Uansett, lykke til på fredag! 🌸🍀

VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Ja skal vi få kontroll på denne pandemien, må vi vaksinere oss. Jeg er litt pysete når det gjelder sånne ting, men burde jo ikke være det for jeg var med Bestisen når hun tok sin å spissen var veldig tynn og liten. Jeg håper virkelig ikke de begynner med AstraZeneca igjen, for den mener jeg er litt for usikker.

nouw.com/veralynn
Shining
Shining,

Så bra. Skönt när det är klart sen🥰

nouw.com/shining
VeraLynn
VeraLynn,

Ja, det blir veldig godt når begge to er tatt, men nå er jeg i gang 🥰

nouw.com/veralynn
Toril,

Det var kjempegodt å høre 😊 Jeg fikk SMS i går jeg, og bestilte time til i dag. Tenk å bli så glad for en vaksine. Er i kategori 2 med underliggende sykdom som gjør at jeg ble prioritert nå.

Det var masse folk som skulle inn på vaksinering, og det gikk som smurt 😊 Måtte vente i 20 minutter etter vaksinen ble tatt.

Lykke til du også ❤😊

Ønsker deg og pusene en kjempefin tirsdag ❤😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene


dixierose.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Ja det skal bli godt å få det overstått, og da er man et steg nærmere... Jeg er jo overvektig, men ellers så er det jo kun allergi og betennelse jeg sliter med. Hvilken vaksine var det du tok i dag?

nouw.com/veralynn
Helge
,

Det går sikkert bra. Har ikke fått ne sms eller melding om når det når det er min tur. Nå blir jo Oslo gradvis åpent så jeg men det tar tid. Håper du ikke opplever noe bivirkninger av den vaksinen. Det er jo mye snakk om det, bivirkninger, hva slags vaksine osv. Her er det i Drammenshallen folk vaksineres, så det er mye folk, biler og trafikk der nede til tider. Ha en fin kveld.

VeraLynn
VeraLynn,

Forhåpentlig går dette helt greit, må jo tenke at det gjør det... Prøver å ikke tenke på bivirkninger, ettersom jeg er hypokonder er det ikke så festlig akkurat. Her i Oslo er det bydelene som tar seg av vaksineringen, og da kommer det jo ann på hvor langt de har kommet. Jeg trodde ikke jeg skulle bli kalt inn før i slutten av mai, så dette er jo positivt. Ha en fin kveld du også.

nouw.com/veralynn