Jeg har blitt helt hekta

Heisann og snart er det på tide å ta kvelden!

Jeg er en person som omtrent aldri spiller spill på nettet, men nå har jeg klart å bli hekta på «June’s journey» Så det dukket opp om og om igjen på Facebook som forslag, og så ble jeg litt nysgjerrig å måtte sjekke det ut. Et veldig enkelt spill som er lagt opp som en mordhistorie, hvor man får servert en handling å havner i forskjellige rom eller stedet. Der skal man lete etter gjenstander, og får gaver, liv og diverse andre ting. Med gavene man får for å klare de forskjellige nivåene, bygger man og oppgraderer forskjellige bygninger osv. For de som elsker action blir dette veldig kjedelig. Hjernen min jobber ikke så fort, så dette er midt i blinken for meg.

Med jevne mellomrom bruker jeg opp alle livene mine, og må vente til det har bygget seg opp igjen før jeg kan fortsette. Jeg kan hvis jeg vil bruke kontanter på å kjøpe mer liv eller oppgradere, men det gidder jeg ikke. Jeg spiller for at jeg syntes det er gøy, og vil ikke havne i klisteret med å bruke penger på spillet. Ser jo at enkelte har kommet veldig langt, og jeg mistenker at de ikke har nådd dit uten å bruke av egne penger.... Jeg kan jo ha feil 😳

Akkurat nå måtte jeg lukke spillet, for jeg hadde brukt opp livene mine.....

Spiller du nettspill, eller holder du deg langt unna?

#nettspill #spill #mordhistorie #spille #hekta #gøy #nouw #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger


  • Spill

Liker

Kommentarer

Helge.
Helge.,
Jeg styrer unna. Veit at på nette er det massevis av spill for barn og voksen. Blir man hekta kan man sitte i time etter time. Til slut blir man usosial og totalt avhengig. Så da er det bedre og gå en tur ute, mere trim og helse av det. Ha en fin dag.
VeraLynn
VeraLynn,
Trodde du spilte litt jeg, for jeg får da stadig opp på Face eller Messenger at du har spilt forskjellige spill 😊 Det beste er nok å holde seg langt unna, for blir man hekta klarer man ikke å løsrive seg...
nouw.com/veralynn
elevele
elevele,
Jeg spilte FarmVille på facebook en periode- det var helt sykt avhegighetsskapende. Fy flate, jeg løp opp 4 etg i en blogg, løp ned de samme etg for å lufte hunden og løp like jævlig opp igjen de 4 etg for å hive meg over pc for å ansette folk til å høste for meg og for å høste for andre.. Ha ha.. Man lærte seg å planlegge bedre etter hvert, så man slapp å løpe så mye i trapper 😋 ha ha..

Ellers spiller jeg i grunn bare Zoo Tycoon, som jeg har installert på pc 😊
nouw.com/elevele
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg var innom FarmVille en stund jeg også, men jeg var ikke like hekta på det som du, Hehe. Ble lei hele spillet etter hvert, når det tok så lang tid å komme videre uten å betale for det av egne penger. Egentlig liker jeg spill som Beejewled, som ikke krever så mye av meg, hihi. Den har jeg på padden, mobilen og pc’n.
nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229