Jeg feiga ut....

Heisann!

Jeg fortalte jo i går at Vinja må få smertestillende og betennelsesdempende medisin fram til hun skal trekke hjørnetennene sine. Fikk med meg en dose fra dyrlegen i går, som skulle settes i nakken med sprøyte. De jeg skulle hente ut på resept var av den nypen som kunne gis i maten, eller inne i en godbit.

Jeg var veldig tøff i tryne i går kveld, og tenkte at dette skulle jeg jo klare. Hvor vanskelig kunne det egentlig være?

Da tiden nærmet seg for medisinering, kjente jeg at dette fixer jeg ikke. Tanken på å stikke en nål i nakken på Vinja, no way! Derfor bevilget jeg meg en lengre lunch, og kjørte bort til Oppsal senter og apoteket å hentet ut medisinen jeg fikk på resept. Mens jeg allikevel var der, så passet jeg på å hente ut medisiner til meg selv også.

Når jeg kom hjem målte jeg til riktig dose, og siden medisinen var inne i en godbit var det ikke vanskelig å få Vinja til å ta det. Hun mjauet en del på formiddagen, men om det var for at hun har vondt i tannen sin er ikke godt å si. Det kan virke sånn, for hun roet seg betraktelig når medisinen begynte å virke.

Ikke greit å være liten pus, og ikke kan forklare hvordan det står til 😿

#katter #vinja #medisin #smertestillende #medisinering #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Katter
  • 99 visninger

Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Håll nu isär era läkemedel så att inte du tar kattens läkemedel 🤭

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Hehe, det er heldigvis ikke noe problem. Vinja sin medisin er flytende, og min er i tablettform 😉

nouw.com/veralynn
Konatilmannen
Konatilmannen,

Jammen meg godt vi har dyrleger til dyrene våres 🥰🥰

nouw.com/konatilmannen
VeraLynn
VeraLynn,

Ja det har du jammen rett i 😊 Begge kattene mine har vært ganske friske i sine 11,5 år, så jeg har ikke måtte besøke dyrlegen annet ved årskontrollen. Nå kan det fort bli mye mer, siden begge to er like gamle.

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Enig med deg, - mye smartere å gi henne medisinen i godbiten. Hunden vi hadde i min ungdom, fikk sprøyte hjemme av dyrlegen og det glemte hun aldri. Hun kjente igjen lyden av bilen når han kom innom for å behandle en av kuene vi hadde, og bjeffet og var skikkelig sint på han.

VeraLynn
VeraLynn,

Ja og når hun nærmest river godbiten med medisin ut av hendene mine er det jo ikke noe problem. Ronja "hater" dyrlegen etter en dårlig opplevelse for noen år siden. Derfor blir det alltid et problem når vi skal til årskontrollen. Så jeg kjenner igjen det.

nouw.com/veralynn
fruvinningland
fruvinningland,

Huff jeg hadde heller aldri klart og turt å sette noe sprøyte i Emma så forstår at du hadde all grunn å feige ut godt det finnes medisin på den måten du har fått gitt henne da.

nouw.com/fruvinningland
VeraLynn
VeraLynn,

Nei det er skummelt, samtidig så vil jeg ikke at hun skal se på meg som en som gjør henne vondt. Bedre at dyrlegen har den jobben, og så blir det kos her hjemme.

nouw.com/veralynn
Helge
,

Håper det går bra med katten din. Ikke lett det der men det må til.

VeraLynn
VeraLynn,

Ja det ser ut til at hun har det helt fint, hun hopper og spretter og løper rundt her. Har akkurat hatt en runde med å løpe ut og inn fra balkongen. Ronja er sur på henne i dag, av en eller annen grunn. Hun freser og knurrer til henne, noe jeg trodde var over siden hun holdt fred i går.

nouw.com/veralynn
theresebraathen
theresebraathen,

Godt du fikk i tablett form også! 😊 Som jeg sa i går hadde jeg vært nærmere så skulle jeg gjerne ha hjulpet deg! 😊 Men godt tabletten funker, så hun kanskje får det litt bedre til trekking av tenner! 😃 Vi veit jo alle hvor vondt det er å ha tannvondt, å vi har jo en stemme vi kan bruke, så har vondt av dyra våre som ikke kan gjøre det samme, så da er det godt med dyrleger og gode eiere som skjønner dyrene sine såpass <3 God bedring til vakre vinja <3

nouw.com/theresebraathen
VeraLynn
VeraLynn,

Takk for tilbudet 🥰 Vinja sin medisin og smertestillende er heldigvis i flytende form, så jeg fixer det helt greit selv. Jeg har hatt vondt i tenne selv, og en stor verkebyll pga en betent tann. Den var ikke god å tømme skal jeg si deg. Fikk ikke bedøvelse en gang 😳

nouw.com/veralynn