Jeg feiga ut....

Heisann!

Jeg fortalte jo i går at Vinja må få smertestillende og betennelsesdempende medisin fram til hun skal trekke hjørnetennene sine. Fikk med meg en dose fra dyrlegen i går, som skulle settes i nakken med sprøyte. De jeg skulle hente ut på resept var av den nypen som kunne gis i maten, eller inne i en godbit.

Jeg var veldig tøff i tryne i går kveld, og tenkte at dette skulle jeg jo klare. Hvor vanskelig kunne det egentlig være?

Da tiden nærmet seg for medisinering, kjente jeg at dette fixer jeg ikke. Tanken på å stikke en nål i nakken på Vinja, no way! Derfor bevilget jeg meg en lengre lunch, og kjørte bort til Oppsal senter og apoteket å hentet ut medisinen jeg fikk på resept. Mens jeg allikevel var der, så passet jeg på å hente ut medisiner til meg selv også.

Når jeg kom hjem målte jeg til riktig dose, og siden medisinen var inne i en godbit var det ikke vanskelig å få Vinja til å ta det. Hun mjauet en del på formiddagen, men om det var for at hun har vondt i tannen sin er ikke godt å si. Det kan virke sånn, for hun roet seg betraktelig når medisinen begynte å virke.

Ikke greit å være liten pus, og ikke kan forklare hvordan det står til 😿

#katter #vinja #medisin #smertestillende #medisinering #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Katter
  • 4 visninger

Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Håll nu isär era läkemedel så att inte du tar kattens läkemedel 🤭

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Hehe, det er heldigvis ikke noe problem. Vinja sin medisin er flytende, og min er i tablettform 😉

nouw.com/veralynn