Jeg elsker mine alabastlykter

Heisann!

En av mine favoritt butikker er Løiten Lys, som ligger nære Hamar. Jeg hadde håpet å ta meg en tur før jul, men sånn som tingene er nå frister ikke det.

Hos Løiten Lys finner du masse flotte lys, lykter, lysestaker og interiør. De har en hjemmeside, som du kan sjekke ut HER.

Jeg har kjøpt mye hos Løiten opp igjennom årene, men favorittene er mine alabastlykter. Jeg har 5 stykker. En ganske stor, 2 mindre og 2 små. Mønsteret i steinene kommer så fint fram når man tenner lysene i dem.

Jeg har dem ikke framme hele tiden, men bytter på litt. De mellomstore har jeg som regel hatt på noen hyller på veggen. Der har jeg nå eføyene, så jeg måtte finne nye plasser til dem.

Har du noen favoritt lykter eller lysestaker?

#løitenlys #løiten #lykter #lysestaker #interiør #alabast #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger


  • 109 visninger

Liker

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Vilka fina lyktor 😊

nouw.com/sandrasjoberg
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰

nouw.com/veralynn
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Så fint lys det blir i de lyktene! 😍 Jeg har vært på Løiten Lys tre ganger, men tar gjerne turen igjen. Det er så mye fint å se der! Jeg har noen lys derfra, og de fleste står bare til pynt. Før jul har de pleid å ha sånn pop-up butikk på CC på Gjøvik, men vet ikke hvordan det blir iår. Tror de har hatt noe lignende flere steder, men beste er jo å besøke de på Løten. Av lys så er jeg også glad i sånne som går på solcelle om sommeren, og batteri/led m/timer. Telys er best levende da.

VeraLynn
VeraLynn,

Ja stenene kommer virkelig til liv når lysene tennes. Jeg skal nok besøke dem igjen når ting blir litt mer normalt igjen. jeg bruker både batterilys og ordentlig t-lys om hverandre.

nouw.com/veralynn
frodith,

Veldig fine lykter, blir hjemmekoselig av sånt 😊

frodith.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Ja når man lysene blir tent i lyktene blir set virkelig stemning. De ser ikke så spennende i forveien, men etterpå 😊

nouw.com/veralynn
theresebraathen
theresebraathen,

Elsker Løiten lys! Jeg å pleier alltid å ta turen ditt føre jul, men det blir det jo ikke noe av i år 😊 Har en juletradisjon med bestevenninnen min, vi reiser alltid ditt å handler noen siste julegaver også pleier vi alltid å ta årets første julemiddag på myklagaard etterpå, noe som er kjempe koselig 😊

nouw.com/theresebraathen
VeraLynn
VeraLynn,

Det var akkurat det bestevenninnen min og jeg skulle i år, først Løiten og så Myklagaard hvor jeg aldri har vært før, men hørt bare dine ord om. Sånn som det er nå er det uaktuelt å dra dit. Vi må nok kjøpe julegavene andre steder nå 😉

nouw.com/veralynn