Jeg bare elsker dem 💕

Men det er ikke bare jeg som er begeistret for mummi-koppene mine. Mine to venner Vexy og Hackus syntes også at de er fine. Spesielt den røde med bilde av lille My som jeg fikk til jul, og så fort jeg finner den fram er det der på pletten for å se på den å passe på den :o)) Frodith har Salt og Pepper, mens jeg har Vexy og Hackus 💕
<

Første gangen jeg så disse var på bloggen til Tone Voung Vinningland, som tidligere var på blogg.no, men som nå har flyttet til nouw. Du finner hennes fine blogg HER. Jeg syntes at koppene var fine, men tenkte først at det ikke var noe for meg. Det var bare det at jeg ikke klarte å glemme dem, og ved neste besøk hos Kitchn kjøpte jeg min første kopp... Siden har det blitt flere, nå har jeg 11 stk., og mangler kun en for at det skal gå opp :o))

Ingenting er som å starte dagen med en eller to gode kopper kaffe ☕

#godformiddag #kaffe #kaffekopp #mummi #smurfer #vexy #hackus #blogg #onsdag #desember

  • Jul
  • 12 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
annebe: Jeg har virkelig blitt glad i disse koppene... Jeg er jo et krusmenneske, og tenkte lenge at disse koppene ikke rommet så mye. Det gjorde de vettu, for det går like mye i en mummi-kopp som i kruset jeg pleide å bruke før 😲)) Her går det helt fint med kaffe sent på kvelden også 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
veronica Rona Thomassen: Hun er en liten hissigpropp, men veldig søt å det liker jeg vettu ??
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Victoria Larsen: Jeg blir bare mer og mer glad i dem ? Håper du får en fortsatt fin romjul også ?
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, Vexy og Hackus er smurfer, men jeg tror ikke at de var med fra starten av. Veldig mange fine motiver i mummi serien, så du kan velge og vrake!
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
frodith: Knis, jeg regnet med at du ville like dem. Kunne ikke ta de med meg bort i dag, på middag, for de liker ikke katten i huset ??
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje: Ja Vexy og Hackus passer på i heimen, og de kommer godt ut av det med kattene, utolig nok! Morsomt å ha litt annerledes kopper ??
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Hanne Beate: De jeg har kjøpt selv har jeg fått tak i når de har hatt tilbud. Jeg har virkelig blitt heftig og begeistret, hihi, for mummi kopper og andre fine produkter derfra ?? Vexy og Hackus er noen fine små skapninger, og de kommer ganske godt over ens med kattene også ??
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
karidansen: Kan det være den søte Mymlen du mener kanskje? Hun er veldig forfengelig og jålete, sies det ?? Jeg syntes det er hyggelig å kunne sette på noen kopper med litt karakter, og det har jo disse.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Tone V.: Lille My koppen er så søt, men det er jo mange av de andre også. Problemet nå er jo å finne ut hvem jeg skal bruke når en ny dag kommer ?? Bare hyggelig å kunne linke deg vettu ??
pittbulljedda.blogg.no/
karidansen,
Ja, jeg tror det er Mymlen! 😃
karidansen.blogg.no