Jeg bare elsker å puzzle


Syntes du det er gøy å legge puzzle-spill? Hvis ja, blir det da på PC'n eller på bordet?

#spill #puzzle #puzzlespill #blogg

Fra jeg var liten jente har jeg syntes det var gøy å legge puzzle-spill, og det har blitt noen opp igjennom årene. Det har vært små som var raske og legge, og de kjempestore på flere tusen som jeg har brukt en evighet på.

Etter at jeg fikk kattene mine har det å legge et puzzle blitt ganske vanskelig, for de vil veldig gjerne hjelpe til. De som har katter vet akkurat hva det innebærer, at brikkene havner på gulvet og blir borte. Vet ikke hvor mange ganger jeg lå på alle fire å lette etter brikker som var på avveier. Til slutt ga jeg bare opp.

Så oppdaget jeg Magic Jigsaw Puzzles som jeg kunne laste ned på PC'n, og det er faktisk mer gøy enn å sitte med brikkene på bordet. Nå kan jeg uforstyrret sitte å legge det ene bildet etter det andre, uten at en liten pote kommer å skal hjelpe til.

  • Hobby
  • 13 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
Den lille Pandaen c:: Jeg har en Acer Windows PC, og jeg lastet den ned fra butikken der. Hvis du googler, så finnes det flere steder steder du kan laste det ned ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Hanne Beate: Jeg fikk også puzzlespill i julegave/bursdagsgave, og det ble lagt på stuebordet. Hele familien var bortom å la ned noen brikker da de gikk forbi det. Du burde prøve på PC'n for det er like gøy det 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Janne,
Vera Lynn,
fruensvilje: Hadde det ikke vært for kattene, ville jeg nok ha sittet ved bordet jeg også. Puzzle på PC'n er faktisk et godt alternativ 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Victoria Larsen,
Jeg syntes det er utrolig avslappende og veldig lett å koble av 😊
viccctoria.blogg.no/
Vera Lynn,
Monica: Sitter man flere sammen for å puzzle er jo ikke PC'n løsningen. Jeg har forsøkt å sitte ved bordet med brikker, men da er det et par puser der med en gang å så blir det bare kaos.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Janne: Veldig avslappende og en fin måte å senke skuldrene på, og veldig gøy ja 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Victoria Larsen: Ja det syntes jeg også 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
dvergpinschere i mitt hjerte
,
Så smart! nei..jeg liker ikke å pusle..og har aldri likte det..før lagde man jo store bilder og hele vennegjengen hjalp til..men jeg..nei..jeg liker det ikke..blir så opphengt i de jeg ikek finner....hihihi.. men høres lurt ut å ha på pc da....
Vera Lynn,
dvergpinschere i mitt hjerte: Skal være enig i at man fort blir opphengt, og kanskje frustrert over de man ikke finner. Har vel opplevd at jeg har sittet med en brikke i hånden, som jeg har lett etter.... Veldig greit å puzzle på PC'n syntes jeg... Der kan jeg velge hvor mange brikker bilde skal ha. Jeg har lagt meg midt på tre, for ellers syntes jeg nesten det blir litt smått.
pittbulljedda.blogg.no/