Ikke min dag i dag 🤯

Image by Prettysleepy from Pixabay

God formiddag!

Ute driver solen og leker gjemsel med noen fluffy hvite skyer. Temperaturen ligger rundt +4C på skyggesiden, og i solen er det +11,8C.

Jeg ble revet ut av en god søvn rett etter kl 9 i dag, av ikke bare et men to bor som laget en overdøvende lyd. Oppussingsarbeidet er i oppgangen ved siden av, men det høres ut som det er inne i leiligheten min. Jeg prøvde å brettet puten over ørene for å sove litt til, men det gikk ikke så jeg sto like godt opp. De har allerede bore opp badegulvet, som ligger i biter i noen store gule poser på enden av blokka. Hva de nå driver å borer i vet jeg ikke, men det er så høyt og intenst at jeg holder på å bli sprø. De holder på alle dager, bortsett fra søndag. Jeg bare krysser fingrene for at det snart tar slutt.

Da jeg grep etter telefonen for å slå av alarmen, som jeg ikke trengte lenger, så jeg at det lå en melding fra sjefen min med en møteinnkalling til i morgen. De er nå ferdig med innplasseringen, og i morgen skal altså jeg få vite om hva de har bestemt. Hjertet mitt gjorde et gigantisk hopp da jeg så meldingen, og det har ikke helt kommet ned igjen. Jeg har jo hele tiden hatt en dårlig følelse 🤔 Møtet skal avholdes fysisk, så jeg må reise ned på kontoret for å få beskjed. Om alle må ned på kontoret, eller om det kun er de som ikke har noen jobb lenger vet jeg ikke 😳 Ved disse tider i morgen vet jeg hvordan det blir.

Som om ikke de to tingene over her var nok, så våknet jeg med en lei betennelse under høyre fot. Det kjennes ut som det er i den senen som går fra stortåa og bakover mot helen. Jeg hadde jo egentlig avtalt med Bestisen at vi skulle gå oss en tur i dag, men det måtte jeg bare avlyse. Det er såpass smertefullt at jeg ikke orker å gå for mye på foten. Allikevel må jeg en liten tur ut, men da bruker jeg bilen, for å kjøpe mer tørrfor til kattene.

Håper din dag er/blir bedre enn min 🥰

#dendagen #bore #oppussing #bråk #nedbemanning #møte #betennelse #fot #nouw #nouwblogg #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,

Håper dagen din blir bedre og at det ikke er dårlig nytt du får i morgen ❤️

nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Ja det er bare å krysse fingrene og håpe på det beste 😉

nouw.com/veralynn
enheltvanligfamilie
enheltvanligfamilie,

GOD DAG VIDERE 😊

nouw.com/enheltvanligfamilie
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk, skal prøve på det 🥰

nouw.com/veralynn
Ingajohansson
Ingajohansson,

Hoppas det blir bättre

nouw.com/ingajohansson
VeraLynn
VeraLynn,

De har nå i alle fall sluttet å bore, og det er jo noe bare det 😉

nouw.com/veralynn
Shining
Shining,

En riktig skitdag. Hoppas att den lugnat sig något till kvällen nu.🥰

nouw.com/shining
VeraLynn
VeraLynn,

Ja det an du trygt si 😳 De sluttet å bore sånn midt på dagen, men betennelsen i foten er der like intenst dessverre. Får håpe det blir bedre til i morgen.

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Uff, og med hjemmekontor skulle man helst hatt det helt stille, og ihvertfall ikke sånt bråk! Krysser fingrene for deg imorgen og håper det beste! 🤞🍀🤞 God bedring med foten! Ha en fin kveld! 💕

VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Heldigvis for meg var det ikke jobbedagen min i dag, men det hadde vært deilig å slippe bråket allikevel. Ja jeg håper virkelig at jeg fortsatt har en jobb på disse tider i morgen 😉

nouw.com/veralynn
SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,

God bedring, og masse lykke til i morgen, håper du får bedre nyheter enn fryktet🤗🤞💕

nouw.com/siljekjenslevar
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Ja jeg håper virkelig på gode nyheter i morgen 😉

nouw.com/veralynn
Helge
,

Håper det går bra for deg på møte seinere i dag. Det er tøffe tider fremover for mange. Tenker på deg i dag. Ha en fin dag - det trenger du virkelig.

AnnamedstortA
AnnamedstortA,

Hade en trökdag igår också. Idag är det nya tag! Har sorterat och slängt en massa julsaker. Påsken varar ända fram till julen, eller hur det nu var... 😉 Klem!

nouw.com/annamedstorta
itismadeby
itismadeby,

Aj då... ingen rolig dag.

nouw.com/itismadeby