Ikke alltid like enkelt

Heisann og god tirsdag!

Ute er det en grå dag her i Oslo, og da jeg sto opp grytidlig i dag var det bare +3,0C grader utenfor. Nå når klokken nærmer seg 11 har temperaturen krabbet opp på +9,8C.

Litt trøtt i tryne i dag, som det også heter. Akkurat det er helt selvforskyldt, for jeg ble liggende en god stund utover natten og høre på lydbok. Som jeg etter hvert sovnet fra, så jeg må gå tilbake et eller to kapitler for å høre på nytt.

Arbeidsdagen er godt i gang, og det er mer enn nok å henge fingrene i. Jeg hadde lest de fleste mailene mine på mobilen i går, så jeg slapp å bruke tid på det da jeg logget meg inn i dag. For det meste er det informasjon, og ikke ting jeg fysisk må gjøre noe med. Allikevel mye nyttig som man må lese igjennom.

Ettersom det var litt kjølig på morgenen, ville jeg ikke sette opp balkongdøren med en gang. Dette syntes selvsagt Vinja ikke var noe stas, for hun ville ut hun for å hilse på skjærene. Så når hun ikke fikk være ute, ja da bestemte hun seg for å holde meg med selskap. Først lå hun på tastaturet, så skulle hun fange musepekeren på skjermen og når ikke det var noe gøy mer, ja da la hun seg godt til rette oppe på laptoppen. Det var helt greit, for da fikk jeg både tastatur og skjerm for meg selv. Nå som det er varmere er balkongdøren åpnet og hun nærmest løp meg ned for å komme ut i sta, haha 😂

Der var min lille minipause over, og jeg må jobbe videre.

Ha en strålende tirsdag 🥰

#tirsdag #arbeid #arbeidsuke #trøttitrynet #været #katteliv #vinja #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker