I går var jeg i bursdagsselskap 🎁

Hei på deg!

I morgen har Bestisen bursdag, men hun bestemte seg for å feire dagen i går i stedet. På den måten hadde flere anledning til å komme. Som jeg fortalte i forrige uke, så var jo vi ute å handlet gave til henne da. Derfor hadde jeg kun med meg et kort, som jeg hadde skrevet noen velvalgte ord om alder på.... Vi pleier å erte hverandre på alderen, og prøver å finne noe kort som passer. Akkurat det blir bare verre og verre, for det finnes nesten ikke noen morsomme kort å oppdrive.

Vi ble til sammen 8 stykker i bursdagsselskapet, og vi hadde det veldig hyggelig 😊


Dette er gaven Bestisen fikk fra meg og to andre venner, som hun plukket ut selv. Tror, nei jeg er sikker på at det skal bli deilig å putte bena oppi der 😊 Hun fikk også produkter fra Rituals, en fotplate som avgir strøm opp i føttene og blomster. Mulig hun fikk noe mer også, men det har jeg glemt. Niesen til Bestisen hadde laget en himmelsk god kyllinggryte, som ble servert med ris. Til kaffen fikk vi to kaker, begge laget fra bunnen, fyrstekake og krydderkake med ostekrem på toppen. Veldig godt og veldig mektig 😉

Jeg tok ikke noen bilder der, rett og slett for at jeg glemte det helt bort. Var så opptatt med å prate og kose meg. Jeg kom når kl var 15, og når kl nærmet seg 19:30 syntes jeg det var på tide å reise hjem igjen.

#selskap #bursdag #feiring #gaver #besøk #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Fotbad ser herlig ut 😊 nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,
Ja det er ren og skjer nytelse og velvære 🥰nouw.com/veralynn
fruensvilje
fruensvilje,
den gaven får hun masse glede av,har en slik jeg også og det er rein nytelse :=)fruensvilje.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Ja det gjør hun helt klart 🥰 Jeg har et eldre fotbad, som jeg bruker og det er himmelsk 😊nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229