I går ble jeg sint

Jeg er ei dame med mye temperament, og det har ikke alltid vært lett å være meg og de rundt meg i tenårene og i noen år senere. Det var ikke mye som skulle til før jeg eksploderer. Heldigvis så har det blitt bedre med årene, og jeg blir ikke like sint som før

Av og til oppstår det jo situasjoner som gjør at det begynner å koke innvendig, og i går skjedde det... Det var ikke noe stor greie egentlig, men jeg sprakk....!


Jeg hadde vært ute på en handlerunde, som ble avsluttet på Meny hvor jeg skulle fylle opp noen av hyllene i kjøleskapet. Da matvarene var godt plassert i bagasjerommet på bilen, var det bare å rygge litt på skrå for å komme forbi den store bilen som sto inntil veggen på andre siden.  Ved siden av den store bilen var nedkjørselen til garasjen hvor jeg hadde parkert, og god plass til å rygge.

Så enkelt skulle det ikke bli nei, for plutselig kom hr Dust kjørende ned i garasjen. Han hadde bestemt at den plassen jeg hadde, skulle han selv parkere på. Helt greit det...., hadde han bare ikke kjørt helt opp i hekken på bilen min sånn at jeg ikke fikk rygget ordentlig ut. Jeg endte til slutt med å stå låst fast på skjeve, og hr Dust klarte ikke å få inn i hode sitt med en gang  at han måtte rygge lengre bakover sånn at kom ut.

Til slutt kokte det over for meg, og jeg var i ferd med å gå ut av bilen for å ta en prat med vedkommende. Innen jeg kom så langt, tror jeg det gikk opp et lys for hr Dust, og han rygget noen få meter bakover. Det var akkurat de meterne jeg trengte, og jeg kunne kjøre hjemover med noen verbale utbrudd for meg selv.

Nå tror du kanskje at jeg, ettersom jeg fortalte om temperamentet mitt, ville ha stormet bort å overhøvlet vedkommende. Niks, det hadde ikke skjedd. For hvis det er noe livet har lært meg, så er det at sinne, trusler og vold løser ingen konflikter. Så jeg hadde vært helt rolig på utsiden å bedt vedkommende flytte bilen bakover, mens jeg innvendig hadde vært i fult opprør.

Blir du fort sint? Hvis ja, klarer du å kontrollere det?

  • Sint

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Ja det er nok mer til å le av, sånn etterpå i alle fall. Enkelte mennesker er jo så korttenke at de ikke skjønner sjøl at de skaper problemer. God dette skjedde nå og ikke for flere år siden, for da hadde jeg nok godt ut av bilen å sagt hva jeg mente.., hihipittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Det er så irriterende med folk som bare tenker på seg selv i trafikken. Det å parkere så tett på at man enten ikke får åpnet bildøra, eller helt inntil foran og bak er så håpløst. I fjor vinter da jeg hadde vært å trent, så var det en annen dust som hadde bokset meg inne. Han eller henne hadde parkert helt inntil min bil på en plass som var en slags vei mellom parkeringsplassene. Jeg måtte vente i 20 - 30 min før en av de andre bilene kom sånn at jeg kom meg ut..., jeg skummet av sinne men det hjalp jo ikke...pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229