I dag tar jeg ingen sjanser

Når torsdagen våknet til liv var himmelen klar, og sola på veg opp. Gradestokken viste - 2,3 C. med andre ord en perfekt dag. Spørsmålet er om dette kommer til å vare, for de har jo meldt mildere være og regn i dag... I alle fall her i Oslo.

Med det i bakhodet tenkte jeg at her kan man ikke ta noen sjanser, så jeg pakket ned både broddene og paraplyen i sekken. Etter et kraftig knall og fall for snart 14 dager siden er jeg fortsatt ikke bra... Tanken på å gå over ende på holka og slå meg enda mer, frister ikke i det hele tatt.
Her nede i Oslo er det jo bart på fortauer og i gater, så der tviler jeg sterkt på om det kommer til å bli noe problem å bevege seg. Verre er det oppe hos meg på "De stormfulle høyder", hvor det ligger et passe lag med snø på bakken. Det blir fort til is når det begynner å regne. Jeg håper selvsagt at det ikke blir så ille, men jeg i alle fall forberedt ;o))
Hva med deg, har du brodder og bruker du dem hvis det er glatt?
#is #snø #vær #regn #holke #vinter #brodder #paraply #forberedt #blogg

  • Vær

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Helge: Jeg brukte broddene da jeg gikk hjem fra frisørdamen i kveld, men jeg hadde ikke trengt det. Det kraftige regnet som kom, vasket bort både snø og is så bakken var helt bar. Jeg ble derimot klissvåt....Så mørkt som det er nå om kvelden, er det uforsvarlig å gå uten refleks, og jeg så flere på veg hjem som utfordret skjebnen. Ha en fortsatt fin kveld du også ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Toini: Heldigvis har regnet vasket bort alt av is og snø her i Oslo, og på de stormfulle høyder så jeg trengte ikke å bruke broddene på veg hjem i kveld... Hviste ikke det så jeg hadde de på... For meg fungerer disse med helbrodder veldig fint, så til og fra t-banen i allefall. Skulle jeg ha gått på tur som du, ville jeg nok ha valgt under hele foten jeg også. Ha en fortsatt fin kveld ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229