I dag starter det


Om en uke har vi desember og førjulstiden er i gang for fult, og innen den tiden skal heimen vaskes og pyntes så det ligner det rene julehuset. Jeg er jo så begeistret for jula at her henges røde julegardiner i alle vinduer, nisser og masse annet pynt over alt. Det er noe lunt og godt når jula og alle lysene flytter inn ;o))

I dag starter jeg med å skure ned badet fra topp til tå.... Det kommer til å holde med det, for kroppen min orker ikke at jeg overdriver. Badet mitt er ikke så stort så enkelte steder er det trangt å vanskelig å komme til, og er du stiv i kroppen er det en utfordring. Jeg ser det som en treningsøkt, og håper at jeg klarer å gå oppreist når jeg er ferdig!!

Licensed from: cgerdesign pixabay.com

I går satte jeg meg ned å laget en plan for når jeg skal gjøre hva denne uken, når det gjelder å vaske, stryke og henge gardiner, pynte og ikke minst henge ut julebelysning på balkongen. Jeg har ikke pleid å ha noen plan, men i år syntes jeg det var greit. Den kommer til å bli fulgt til punkt og prikke. I planen har jeg tatt med hva jeg skal handle inn til jul, de få tingene jeg skal bake osv.

Nå blir det lunch før skurebøtta blir hentet fram ;o))


#rengjøring #vaske #bad #jul #førjulstid #planlegging #blogg
  • Jul

Liker

Kommentarer

Elevele
Elevele,
Har du plast, eller ekte? Er det ekte er det greit å vente så man slipper alt det bøsset det blir 😋 ha haelevele.blogg.no
Vera Lynn
Vera Lynn,
Elevele: Jeg har plast, ettersom jeg er allergisk. Skal allikevel ikke pynte det ennå, det kan godt vente et par uker til tenker jeg ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229