I dag møtte jeg Tone 😊

Hei og god ettermiddag!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et veldig hyggelig møte med Tone Vinningland, som jeg har hatt som blogg-venninne siden vi begge var på blogg.no. Vi skulle egentlig treffes for en uke siden, men da oppsto det noen ting på min kant som gjorde at vi måtte utsette det. Vi møttes på Bryn senter, som ligger i nærheten av der jeg bor.... Å jeg må innrømme at det rumler litt i magen da gikk bort til kafeen hvor de satt å ventet, men det var det ingen grunn til. Tone er jo bare så hyggelig, og vi fant tonen med en gang 🥰. Mannen og sønnen var også med, og de er like hyggelige og fine de også. De tok seg en runde på egenhånd, for det var vel ikke så spennende å høre på Tone og meg skravle.

Tone og familien har vært her i Oslo og i Sverige nå som de har hatt ferie. Hun har skrevet flotte reisebrev fra stedene de har besøkt, og har du lyst til å lese dem kan du klikke deg inn på bloggen hennes 👉🏻 HER

Bare så synd at tiden går så fort når man sitter å prater og hygger seg, og jeg tror vi kunne ha sittet der i mange timer hadde vi hatt muligheten til det. Vi hadde definitivt ikke vanskeligheter med å finne ting å snakke om. Det hadde selvsagt vært hyggelig om de kunne ha blitt med hjem til Casa Fres og Knurr, men her er det bare kaos akkurat nå så det måtte bare bli en annen gang.

Neste gang vi treffes kan kanskje bli i hennes hjemby Haugesund 🥰 Dels for at da kan jeg kombinere det med et besøk hos min niese som bor ca en times biltur unna Haugesund.

Tusen takk Tone for et veldig hyggelig møte i dag 😊

#bloggtreff #bloggvenn #møte #treff #hyggelig #koselig #ferie #brynsenter #nouw #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
Åh, så kjekt! 😃 nouw.com/siljekjenslevar
VeraLynn
VeraLynn,
Ja det ble det, og vi fant jo tonene med en gang også 😊nouw.com/veralynn
Mona Iren
Mona Iren ,
Så hyggelig da 😊😊monairens.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Ja det ble mye mer hyggelig enn jeg trodde det ville bli 😊nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229