Hyggelig kveld med venner

På lørdagen var tidligere kollega og min gode venn Terje og jeg på besøk hos Bestis Anne, til middag. Som alltid når vi samles blir det hyggelig, og vi koste oss fra tidlig på formiddagen til langt ut i de små timer. Anne hadde laget en nydelig middag, kyllingfilé surret i bacon med hvitløkssmør inni, som etter å ha blitt brynet litt på i pannen ble lagt på en grønnsaksseng inne i ovnen. Som ekstra tilbehør hadde vi ris og en deilig kyllingsaus. Mmmmmmmm, så godt det smakte.

Jeg burde jo selvsagt ha tatt et bilde av den herlige retten, men tenkte ikke på det før jeg hadde forsynt meg ganske grådig av de som lå på tallerkenen min ;o))

Når den gode middagen hadde fordelt seg litt nedover i systemet, fant Anne fram ostekaken hun hadde bakt. Den var nydelig, men veldig mektig så jeg nøyde meg en voksent stykke til kaffen. Munnen og øynene mine ville gjerne ha et stykke til, men magen min var fornøyd så jeg lot være ;o))

Nå er det siste gangen jeg viser fram duken jeg har heklet, men jeg ville gjerne at dere skulle se hvor fin den ble på bordet til Bestisen. Hvis jeg skal få lov å skryte av meg selv, og det skal jeg, så syntes jeg at  duken er veldig fin, hihihi!!

#venner #vennefest #middag #dessert #kylling #grønnsaker #ris #ostekake #kaffe #håndarbeide #hekle #duk #blogg

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
frodith: Tusen takk ?? Syntes jo det selv også ?? Jeg settet stor pris på disse vennelagene våre, eller en ikke planlagt lunch ??pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Toini: Duken kunne ikke ha passet bedre, og at den i tillegg matchet PIP servicet hennes hadde jeg ikke tenkt på ?? Jeg har ikke en haug med venner, og derfor er disse sammenkomstene våres så koselige ??pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229