Hva slags blogger er jeg?

Dette er meg for 12 år siden, da jeg startet min første ordentlige blogg. Den gangen jeg brukte linse (bare på et øye), farget håret sort og var mye tynnere enn jeg er nå. Før det hadde jeg vært på flere andre plattformer, men det ble aldri noe seriøst ut av dem....

Ja hva slags blogger er jeg egentlig? Vel jeg er ikke en som står øverst på barrikadene å vifter med flagget. Jeg er heller ikke av dem som skriver om politikk, mobbing, uvennskap, og andre opprørende ting. Det betyr ikke at jeg på noen måte ikke bryr meg, for det gjør jeg faktisk. Skal man ta opp disse vanskelige temaene, så følger det med et ansvar. Om å følge opp og forsvare det man har skrevet, noe som kan kreve mye tid og energi. Akkurat det orker jeg faktisk ikke.

Jeg er heller ikke så opptatt av om bloggen min ligger på toppen av listene, og har haugevis av lesere. Vil heller ha en mindre gruppe, som jeg kaller venner. En fin gjeng som er der for hverandre, når noen blir urettferdig behandlet.

Jeg er en blogger som bruker bloggen som en form for dagbok, for å fortelle om hverdagen min. Den er ikke alltid like spennende, men sånn er de vel for de fleste av oss. Jeg har jo to katter som jeg er veldig glad i, og som jeg skriver mye om til tider.

En annen ting, jeg liker å ha en hyggelig tone på bloggen, i kommentarfeltet mitt og i de jeg besøker. Hver gjerne uenig med meg, det er lov, men gjør det på en saklig og ordentlig måte. Jeg kan ikke fordra mennesker som lyver, lager drama og er ufine mot andre. Hva er egentlig meningen med det?

Så nå vet du det 😉

#nouw30daychallenge #bloggen #omblogging #minblogging #ommeg #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger

  • Blogg
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer