Høstpynt i Balkongkassen

Heisann sveisann!

Det er snart 14 dager siden jeg pyntet med lyng på gravlunden, og da var planen at jeg skulle ta å orden balkongkassene mine noen dager etterpå. Så endte vi opp med masse regn, og da bestemte jeg meg for å vente litt... Litt ble til dager og uker, men i går fikk jeg endelig ut fingeren og dratt på Plantasjen.

Jeg hadde først tenkt å dra på den Plantasjen som ligger på Skullerud, men tenkte at der er det sikkert så mye folk at det fristet ikke. I stedet dro jeg til den som ligger i Smalvollveien, like ved Alnasenteret. Der var det heldigvis ikke så mange.

Balkongkassene mine er ikke så store, og det er derfor ikke plass til store eller mange planter. Så før jeg dro hadde jeg tatt å målt de opp med en hyssing, som jeg tok med meg. Jeg måtte lete litt innen jeg fant noen planter som ikke var for store, og jeg er veldig fornøyd med valget jeg tok.

Kroppen min var ikke akkurat i storveis humør, så når jeg kom hjem måtte jeg sette meg ned å slappe av litt. Jeg hadde spist alt for lite innen jeg dro ut, så før jeg gjorde noe mer måtte jeg ta meg en yoghurt for å få fart på kroppen igjen.

Jeg har hatt Pelargonia i balkongkassene i sommer, og tenkte lenge at jeg skulle forsøke å overvintre dem. Sånn ble det ikke, og de gikk i søpla sammen med noen visne Ildtopper. Skal jeg være ærlig så syntes jeg det ble veldig fint i kassene mine, men hva den grå og de bærene heter husker jeg ikke. Jeg kjøpte med meg 3 sekker med jord, for å bruke i balkongkassene + at jeg har noe planter som skal pottes om. Nå viste det seg at jeg kunne bruke jorden Pelargoniene hadde stått i, så da har jeg mer enn nok jord til å potte om inneplantene mine. Jeg brukte litt av den ene sekken for å blande inn i den ene kassen, for jorden var knusktørr og trengte litt næring.

#natur #plantasjen #høstplanter #lyng #balongkasser #plante #høstpynte #nouw #nouwblogg #nouwblogger #minblogg #blogg #personligblogg #personligblogger


  • Natur
  • 101 visninger

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰

nouw.com/veralynn
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så fint det blev på sin balkong
nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Veldig fornøyd nå 😊

nouw.com/veralynn
Margrethe,

Det blei veldig koselig i kassene dine! Klemmer <3

utifriluft.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk, jeg ble veldig fornøyd selv også 🥰

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Så fint det ble med litt forskjellige planter og ikke bare ett slag! Den med bær heter Bærmyrt (Pernettya) og den grå tror jeg må være Sølvtråd. Flotte farger som lyser opp! 🌸

VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg syntes at det var greit å ha litt forskjellig, for da kunne jeg også ha flere planter i kassene. Når du skriver navnet på dem, husket jeg selvsagt hva de het, typisk hihi 😉

nouw.com/veralynn