Hit og dit, og tilbake igjen...

God kveld!

Jeg avsluttet arbeidsdagen litt tidligere i dag, for jeg ville rekke å komme meg på gravlund innen det ble mørkt. Ikke det at jeg er redd for å dra bort dit i mørket, noe jeg har gjort mange ganger. Da har jeg bare vært der for å tenne lys i lyktene, men denne gangen skulle jeg plante.

Jeg hadde jo allerede plantet høstlyng for noen uker siden, problemet var bare at når jeg var på graven til Allehelgen var begge plantene avgått ved døden.

Dro innom Hageland på Tveita og kjøpte to nye lyng, men en annen sort enn jeg hadde fra før + noen kvister med gran til å legge rundt om plantene. Det gikk fort å sette ned de nye plantene og dandere grankvistene. Så skulle jeg tenne lysene i lyktene, men med hva? Lighteren lå godt igjen her hjemme den. Prøvde å låne en på kontoret, men der påsto de at de ikke hadde noen. Ettersom jeg måtte på veldig toa dro jeg like godt hjem å hentet den i stedet for å dra å kjøpe en ny.

Da jeg kom tilbake til gravlunden igjen, var det begynt å bli mørkt ute men ikke så ille at jeg måtte bruke lommelykt 😉 Ble stående en liten stund å tenke på både mamma og pappa, mens jeg så hvor fint det ble med lyset fra lyktene.

Snakk om å være surrehue.... Jeg husker at jeg tenkte at jeg ikke måtte glemme lighteren da jeg fant fram lysene. Så gjorde jeg det allikevel 😜

#gravlund #høstlyng #granbar #stelle #pynte #hageland #surrehue #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
VeraLynn
VeraLynn,
Blondina
Blondina ,
VeraLynn
VeraLynn,
Konatilmannen
Konatilmannen,

Synes det er så flott å gå på graven og ordne og ha det pent ❤️

nouw.com/konatilmannen
VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg syntes at det viktig at det ser velstelt ut på graven, noe gir signaler om at noen bryr seg om de som hviler der 🥰

nouw.com/veralynn
theresebraathen
theresebraathen,

er så godt å få pyntet og stelt i stand! Blir en helt egen ro i kroppen etterpå syns jeg 😊

nouw.com/theresebraathen
VeraLynn
VeraLynn,

Der er jeg enig med deg, og det viser at noen bryr seg om graven å de som ligger der.

nouw.com/veralynn
Helge
,

Bra at man tar seg tid til slikt noe, fint med lykter på graver. Var på apoteket i går og fikk bandasje til beinet så nå håper jeg det gror. Skal en tur til legen på fredag som en følge av en beskjed jeg fikk på sykehuset. Best at jeg sjekker det opp. Ute er det litt kaldt nå så et er best jeg legger om til piggdekk på sykkelen min snart. Det burde være en smal sak men alt tar tid. Håper det går mot bedre tider for min del på flere fronter. Men jeg skal ikke klage for man veit at det er flere som har det verre i diss dager, Ha en fin dag.

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg syntes det er viktig at det er velstelt på graven, og at man tenner lys i lyktene på spesielle dager. Det viser at det er noen som bryr seg om dem som ligger der. Ja det er nok greit å følge med at såret ditt gror ordentlig, sånn at du ikke får noen problemer. Jeg la om til vinterdekk på bilen min i dag, så nå er den klar. Ha en fin onsdag.

nouw.com/veralynn