Helt tombola


I går kveld skrapte jeg ut det siste av nattkremen min, og til morran i dag gjorde jeg det samme med dagkremen... Som om ikke det er nok så er minimalt igjen med rense gel, toner og serum. Det er jo så typisk at alt blir tomt samtidig, og denne måneden skal jeg ikke til Sverige for å handle heller :o((

Jeg lunchen stakk jeg ned på Kicks på Gunnerius for å handle inn det jeg trengte, men i hylla sto ikke det Biotherm produktet jeg har brukt de siste årene. Når jeg spurte etter dem fikk jeg beskjed om at de hadde gått ut, og da var det ikke noe annet å gjøre enn å finne et annet produkt.

De hadde nå i allefall rense gel'n og toneren...
Valget falt på dette produktet, som butikkmedarbeideren foreslo, og som jeg husker at en ansatt hos Kicks på Nordby senteret snakket veldig varmt om. Gleder meg til å teste dem nå i kveld :o)) Selv om jeg har igjen litt av det gamle serumet, så må jeg teste det nye nå i kveld, full pakke!!

#biotherm #dagkrem #nattkrem #serum #rensegel #toner #kicks #gunnerius #sverige #nordby

  • Shopping
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer

TerAnd,
Skjønnhet koster vettu...og du har jo i utgangspunktet en "barnerompe"- hud - så du kommer nok til å holde deg flott - selv om alle rundt det "visner" - hehehehehe. Men alderen krever jo sitt....hehheehe 😉))))))))
terand.blogg.no
Vera Lynn,
TerAnd: Jo jammen sa jeg barnerumpe, hehehehe... Når det er sagt så holder jeg meg jo veldig bra, knis! Hvilken alder er det du tenker på tro????
pittbulljedda.blogg.no/
TerAnd,
Du har jo dratt deg over ett-halvt-århundre, så det er jo klart at et kommer til å bli mer vedlikehold......hehheheehheheehe Men er enig med deg kjære, - du holder deg bra!!!!! 😉))
terand.blogg.no
Helge
,
Må selv skaffe litt håndkrem. Har fri torsdag så da blir det nok litt handling av ymse tenker jeg.
hobbyting,
Mange fine bilder av deg i de blanke tingene, morsomt...
hobbyting.blogg.no
Lene S.
,
Det koster å holde seg ung og vakker 😃 Jeg er heldig sånn, jeg kjøper 'ansiktet og kroppen min' utenlands til halve prisen av her hjemme 😊 I dag skal jeg lage Taco-rullen 'din', du skal få rapport 😊))
Vera Lynn,
Tusen takk... Litt kitt må nok til nå i disse dager, hihihi
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Litt krem trengs både til ansikt og hud.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Hehehe, det så jeg først etter at jeg hadde lagt de ut ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Jeg pleide også å gjøre det når jeg reiste mye før. Nå blir det bare når jeg drar til Sverige.
pittbulljedda.blogg.no/