Heklenålen svinger seg

God kveld!

Dette har vært en ganske avslappende dag, og jeg har for det meste holdt meg inne. Været har vekslet mellom opphold og regn det meste av dagen, men jeg kom meg da ut på en aldri så liten tur mellom regnbygene.

Det er bare 14 dager til jeg skal pynte heimen til jul, og da vil jeg ha ferdig de røde dukene. Jeg er ferdig med de til bordet og skjenken. Nå holder jeg på med den som skal ligge på kaminen (blir aldri tent opp i den), og jeg har kommet 6 rader opp på andre halvdelen. Det er et enkelt mønster som går fort å hekle. Hvis jeg sitter et par kvelder, så er nok løperen ferdig.

Da er den lille brikken igjen, som jeg skal ha på den nye kommoden. Den tror jeg nesten jeg klarer på en kveld.

Det skal egentlig være en pyntekant rundt begge disse, men jeg har ikke bestemt meg om jeg skal ha det. Syntes egentlig at det blir like fint ute.

Dette er mønsteret jeg hekler etter. Et som jeg tok ut av Familien no 5 i 1998. Det er første gangen jeg hekler akkurat dette mønsteret, men jeg liker det så det kan nok hende jeg lager løperen og dukene i andre farger senere 😉

#håndarbeide #hekle #duker #løpere #jul #juleløper #juleduker #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer