Gummistøvelvær...

Utenfor vinduene pøser regnet ned, og vanndråpene spruter langt opp over vinduene mine... Jeg kan se at det er glatt på fortauene, så skal man ut å gå er det greit å ha brodder på støvlene. Ute i gården lå det ganske mye snø i går, og selv om det ser ut som det fortsatt ligger snø, så er det masse vann under. Trenger nok gummistøvler bare for å komme bort til papirkontaineren eller garasjen.

Jeg er fortsatt pjusk, og har holdt meg i ro her hjemme i dag. Det kjennes ut som om det går den rette veien, og jeg er klar for jobb igjen i morgen. Det skal bli godt å komme inn i vante rutiner igjen ;o))


Nå fikk jeg jammen besøk, så da får jeg skrive litt mer senere. Ha en fortsatt fin dag :o))

#vær #regn #regnvær #snø #gummistøvel #blogg
  • Vær
  • 12 visninger

Liker

Kommentarer

frodith,
Regnet fælt i dag ja, og ble veldig glatt. Har vært en tur ute, og det var bare å krøke seg fram..
frodith.blogg.no
Toini,
Vått, vått og atter vått...snøen smelter, og isen er kommet..så pass deg når du går eller kjører i morgen...skummelt..Fortsatt god bedring!
dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/
Tone,
Her i Hhsd har det bøtta ned også 😊
fruvinningland.blogg.no
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Tusen takk ;o)) Det regner fortsatt, og sørpen uten utenfor har nå blitt til blank is. Bare krysse fingrene for at vaktmesteren kommer å strør innen jeg skal på jobb i morgen tidlig.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Helge: Det er kanskje en ide for meg i morgen, bruke stavene mine og brodder. Eneste måten å komme meg bort til garasjen. Blir snart natta her også. Ha en riktig god natt ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
frodith: I morgen skal jeg tilbake på jobb, men jeg kan ikke påstå at jeg gleder meg til skli rundt på glatta. Blir brodder, og kanskje staver bare for å komme meg til garasjen...
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toini: Tusen takk ;o)) Vått ja, det skal jeg hilse å si... Der det var sørpe tidligere i ettermiddag, har det nå blitt blank is. Her blir det brodder i morgen tidlig, og kanskje staver for balansen... Ingen vits i å ta noen sjanser.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Tone: Huff ja, hørte at noen hadde mistet strømmen nedover mot dine trakter. Det er kanskje ikke så ille hos dere?
pittbulljedda.blogg.no/
BforB,
Koselig med besøk. Så skjønner jeg du er syk, ønsker deg god bedring. Kanskje våren kan komme nå, etter regnet.....
bforb.blogg.no
Ei_heks,
Jeg er mer redd for min vakre på glatta om dagen. Hun har sklidd litt et par ganger og jeg blir livredd! God bedring og kos deg på jobb imorgen! 😊))
eiheks.blogg.no