Godt Nytt år

Vil passe på å ønske alle sammen et riktig Godt Nytt år Det nye året har allerede blitt 13 timer langt, og her i Oslo har vi + 6 C varmegrader og sol. Det er stille og rolig omkring i blokka mi i dag, folk tar livet med ro og det gjør jammen jeg også.

Her i Casa Fres og Knurr feiret vi Nyttårsaften ganske stille og rolig, med et godt kalkunbryst, multekrem og en hel masse skravling. I tillegg hadde vi noen skåler med snoop, men ikke like mye som tidligere i jula.  Jeg hadde jo kjøpt inn for mye snoop før jul, og det som nå fortsatt er i poser skal pakkes bort og tas fram en og annen lørdag i små porsjoner


Det var nesten ingen som sendte opp fyrverkeri rundt om blokkene jeg bor i, og det var i grunnen greit for den ene katten min Vinja er ikke så happy når det knitrer og smeller ute. Ronja derimot syntes det er spennende, og har noen ganger vært med ut på balkongen for å se på. I år lå hun på senga og dormet seg og var ikke så interessert.

Her oppe hvor jeg bor har jeg god utsikt til fyrverkeriet som sendes opp nede i Oslo sentrum og åsene omkring. Ettersom tåken som vi hadde på formiddagen lettet, så vi mye flott fyrverkeri dette året.

Det ble igjen litt kalkun og saus fra i går, så det blir en rask å lettvind middag på meg i dag. Skal bare koke opp et par poteter, og varme kalkunen i sausen så er middagen klar.

Liker

Kommentarer

Jan
Jan,
Riktig Godt Nyttår 😊dedicat.blogg.no
Vera Lynn
Vera Lynn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229