God formiddag 😄

Det er ikke så ofte jeg våkner av meg selv før klokken ringer, og føler meg utvilt. Det er lenge mellom slike morninger, men i dag våknet jeg grytid å følte at kroppen og hodet mitt hadde fått nok søvn å vile. Jeg syntes derimot at det var litt tidlig å stå opp kl 7, og når Vinja kom for å si god morgen ble jeg liggende en stund til.

Ute skinner sola fra en himmel som ikke helt er skyfri, og temperaturen ligger litt under + 10 C.
<

Licensed from: Oleg Zhukov / yayimages.com

Nå sitter jeg å nyter en kopp kaffe mens jeg ser på noe som heter Psychic Detectives på TNT. Det er en type program hvor politiet står fast i å løse mord og lignende, og tar hjelp av klarsynte personer. Dette er noe som interesserer meg, så det er vanskelig å løsrive seg :o)) Mange tror jo ikke at klarsynte er seriøse mennesker..... Selv er jeg ikke så sikker på det er tilfelle!!

Jeg har ikke pakket bort påskepynten enda, men det skal jeg gjøre nå i dag. Du syntes kanskje jeg burde ha gjort det for en uke siden når påsken var over, men jeg pleier som regel å la pynten stå en ukes tid etterpå. Jeg har allerede vært nede i kjelleren å hentet eskene hvor pynten skal ligge, så det er bare å pakke det ned, og så traske opp på loftet.

I går våknet jeg opp med feber, sår hals, dundrende hodepine og masse vondter i kroppen... Det meste av dagen ble derfor tilbragt godt innpakket i godstolen, med PC'n i fanget. Veldig kjedelig at jeg ikke var i form, for jeg skulle jo ha møtt noen flotte bloggjenter nede i Oslo. Vi skulle møtes ved røret til Frodith og senere spise middag sammen. I dag er jeg heldigvis mye bedre, fortsatt feber og sår i halsen men hodepinen er heldigvis borte igjen :o))

#påske #påskepynt #pakkebort #opplagt #våken #tidlig #morgen #psychicdetectives #tnt #feber #sårhals #hodepine #bloggtreff #søndag #april #vår #blogg

  • søndag
  • 2 visninger

Liker

Kommentarer

fruensvilje,
trasigt att du ble syk akkurat denne helgen da ja,du får bare holde deg inne og pleie deg selv.Påskepynten kan en kalle vårpynt,så den er ikke nødvendig å stresse med,ta det når du er feberfri
fruensvilje.blogg.no
Tone V. Vinningland,
Kjedelig at du ikke fikk truffet dem da, men er du dårlig så må du bare pleie deg selv og bli god igjen 😊
fruvinningland.blogg.no
Vera Lynn,
fruensvilje: Ja det var veldig dumt, men ikke så mye å gjøre med. Jeg har allerede pakket ned påskepynten, men venter til i morgen med å bære det opp på loftet. Orker ikke å gå 5 etasjer i dag 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Tone V. Vinningland: Jeg hadde virkelig gledet meg til å treffe jentene, men anledningen byr seg nok en annen gang 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Tone V. Vinningland,
Det gjør den nok 😉
fruvinningland.blogg.no
BforB,
Så herlig å våkne til en uthvilt morgen. God å kose seg med en kopp kaffe. Men dumt du var syk i går og ikke kunne møte opp på treff. De gode dagene ønskes i flertall 😊.
bforb.blogg.no
Vera Lynn,
BforB: Jeg lever lenge på den ene gode dagen jeg får, men håper jo det skal flere av dem. Når varmen kommer, pleier det ofte å være sånn 😲)) Ja det var kjedelig at jeg ikke fikk vært med i går, men sånn er det innimellom. Det kommer sikkert flere treff.
pittbulljedda.blogg.no/
dvergpinschere i mitt hjerte
,
Ja det var kjedelig at du ikke fikk med deg treffet..jeg ble også forespurt..men jeg klarer ikke så mye om dagen..pga smerter og vondter..så jeg skjønner deg veldig godt..og særlig om du fikk feber også da..uff..ikke bra...God bedring!
Vera Lynn,
dvergpinschere i mitt hjerte: Ja det var synd, men det blir sikkert flere treffer å da kanskje vi får vært med begge to 😲))
pittbulljedda.blogg.no/