Glemmer alltid noe

God kveld!

Jeg fortalte jo tidligere at jeg hadde kommet hjem med langt mer enn planlagt etter en handletur på Meny. Til tross for at jeg hadde kommet hjem med to smekkfulle poser med varer, klarte jeg å glemme noe. Et glass med sterk og god sennep som jeg skulle ha til syltepakken jeg hadde i kjøleskapet. Sylte uten sennep blir en dårlig opplevelse.

Bestemte meg tidligere i dag at jeg skulle gå meg en liten tur, og så gå innom Kiwi på veg hjem. Det var så nydelig vær, og temperaturen ganske fin. Ettersom jeg var snufsete i helgen som var tok jeg ingen sjanse, og tok et tynt skjerf i halsen. Det ble ikke det lengste turen, men jeg fikk da rørt på meg å det gjorde godt.

Hver gang jeg går meg en tur, slår det meg hvor få mennesker som er ute i gatene. Det ble sånn da Corona slo til, men så i sommer våknet folk opp å var mer ute. Nå er det jo så rødt som det kan bli i Oslo, så da holder folk seg inne eller bruker bil dit de skal. Sånn virker det nå i alle fall på meg.

Kom jeg hjem med mer enn jeg hadde planlagt etter å ha handlet hos Kiwi? Nei, jeg gjorde faktisk ikke det 😉

#vær #sol #høstdag #fredag #utpåtur #ute #handle #kiwi #folketomt #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

Hanne Beate
,

Det er fort gjort å glemme det man skal ha med. Det beste er å skrive opp på ei handleliste etterhvert som man går tom, men det hender jeg glemmer igjen den også jeg. 😊 Ha en fin lørdag!

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg syntes jeg glemmer noe hele tiden jeg 😉 Bruker handleliste på mobilen, men glemmer noen ganger å se på den 😂

nouw.com/veralynn
Ingajohansson
Ingajohansson,

Sådant händer😉

nouw.com/ingajohansson
VeraLynn
VeraLynn,

Ja det gjør jo det 😉

nouw.com/veralynn
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det händer mig titt som tätt

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg skriver jo opp på mobilen hva jeg skal ha, så glemmer jeg å se på den 😉

nouw.com/veralynn
Helge
,

Kjenner meg igjen men det spørs hvor mye man skal ha. Husk handleliste på mobilen og sett alarm på så er man kanskje på rett vei. Ha en fin kveld.

VeraLynn
VeraLynn,

Bruker alltid handlelisten på mobilen, men glemmer mange ganger å se på den, hihi 😂

nouw.com/veralynn
Vestfrøken,

Det er bra gjort å ikke komme hjem med mer enn man har planlagt.. 😉 Fort gjort å glemme noe. Kattene dine er såå fine forresten. 😊

vestfroken.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Hihi, jeg klarte ikke det her om dagen... Da kom jeg hjem med langt mer enn jeg skulle 😉 Tusen takk, mine to englebarn med masse pels og klør er i grunnen veldig fine 🥰 Jeg må bare innrømme det.

nouw.com/veralynn