Frustrasjonen står i taket

It's lack of clarity that creates chaos
and frustration.
Those emotions are poison to any living goal.


For snart 2 måneder siden søkte jeg om AAP, og i slutten av april fikk jeg brev fra NAV om at det var flere dokumenter som skulle sendes inn. Som legeerklæring, oppfølgingsplan fra arbeidsgiver og ikke minst en egenvurdering fra meg. De to første er enten OK eller blir det i løpet av denne uken. Så da tenkte jeg at nå måtte jeg også få ordnet det som sto på meg.....!!

Med godt mot logget jeg meg inn på NAV i går for å fylle ut skjema og få sendt det inn. Ganske raskt sank det gode motet, mens frustrasjonen steg høyt opp under taket. For uansett hvor mye jeg søkte og lette inne på sidene til NAV kunne jeg ikke finne nevnte skjema. Vill i blikket og bustete i håret måtte jeg logge meg ut og gi opp.

Etter at jeg kom fra trening i formiddag logget jeg meg inn på nytt, og begynte å lete men skjema var og er ikke der det skal være. Så jeg ringte til NAV, og belaget meg på å vente en stund men nei jeg kom igjennom nesten med en gang. Fikk snakke med en veldig hyggelig dame, som heller ikke fant skjemaet. Så enden på visa ble at hun må sjekke opp med en annen kollega og ringe meg tilbake. Jeg kjente at skuldrene senket seg et par hakk da heller ikke hun fant skjemaet, for da var det ikke jeg som var dust å ikke fant fram.

Håper de finner ut av det raskt, sånn at jeg slipper å gå her å vente på telefon. Jeg blir jo litt stresset og frustrert over det også jeg da!!

Har du opplevd noe lignende?

#frustrasjon #nav #skjema #stress #nouw #nouwblogger

  • Helse
  • 212 visninger

Liker

Kommentarer

Helge.
,
NAV(=nesten alltid vanskelig) er treige greier. Alt skal være etter boka og lover og paragrafer er det nok av. Håper alt ordner seg for deg. Skal til legen på onsdag med ryggen. Det blir deilig og få sjekka hva så er galt.
VeraLynn
VeraLynn,
NAV ringte meg nettopp tilbake, og fortalte at skjemaet var fjernet, for at de skulle komme med en ny løsning. Saksbehandleren min skal kontakte meg innen utgangen av onsdag, så får vi løst problemet 😊 God bedring med ryggen din.
nouw.com/veralynn
annebe,
Håper det ordner seg ..og det gjør det jo ! Slitsomt med sånne ting..og bare det å gå å vente på en telefon kan jeg bli"sprø"av... Ønsker deg uansett ei fin ny uke <3
annebe.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Den hyggelig damen har ringt meg tilbake, og det stemte at skjema ikke skulle være der. Det kommer noe nytt. Saksbehandleren lin skal ta kontakt, så får nok ordnet opp i det 😊
nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Nei ikke opplevd det det, men kan relatere til følelsen av å bli sprø av å vente 🤐😘
nouw.com/norsketankeridanmark
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg er dårlig på å vente, uansett hva det er. Blir så innmari utålmodig serru 🤭
nouw.com/veralynn
fruensvilje,
det er mange aktører som har vansklige sider for kundene ,godt dei såg det selv :=) og lykke til med dine søknader
fruensvilje.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Tusen takk 😊 Det skal ikke være lett, men jeg tenker at det ordner seg til slutt dette her.
nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Nei, skjemaer og papirarbeid og dokumenter osv. Ike alltid lett det 👀
nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,
Det skal være sikkert og vist at det er vanskelig, men nå er alt sendt inn for denne gangen. Ille når man ikke finner det man leter etter, og så er det fjernet uten at det kommet opp en melding 😳
nouw.com/veralynn