Freddan er her

Heisann!

Nå tidlig på formiddagen er det akkurat det samme været som vi hadde i går, med unntak av at sola ser ut til å ha gitt opp kampen mot skyene. Litt kjølig enda med +2,4C.

Jeg ble vekket av Ronja som brukte meg som trampoline ved 07:30 tiden. Hun pleier å ligge nede ved bena mine på natten, men som regel pleier hun ikke å hoppe oppå meg når hun skal ned. Jeg prøvde å sovne om, men det gikk ikke så jeg sto like godt opp.

Greit å komme seg opp litt tidlig i dag også, for da fikk jeg unna morgenstellet innen All-møte på jobben kl 9. Det er ikke jobbedagen min i dag, men enkelte møter er det greit å få med seg så jeg deltok på Teams via jobbmobilen. Jeg har vært uten tilgang til jobbmail/kalender en stund pga noen endringer, men i går fikk jeg oppskrift på hvordan jeg skulle få lagt det inn igjen. Så nå kan jeg holde meg oppdatert de dagene jeg ikke er på jobb.

Sitter å nyter en kopp kaffe mens jeg ser de siste episodene av den Sør Afrikanske serien Cape Town, så skal ta meg en tur ut for å få meg litt luft.

Håper din dag er og forblir god 🥰

#fredag #freddan #vår #vær #allmøte #jobb #katter #ronja #tvserie #capetown #kaffe #nouw #nouwblogg ##nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogger #personligblogg


  • Fredag
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer