Freddan er her

Heisann!

Nå tidlig på formiddagen er det akkurat det samme været som vi hadde i går, med unntak av at sola ser ut til å ha gitt opp kampen mot skyene. Litt kjølig enda med +2,4C.

Jeg ble vekket av Ronja som brukte meg som trampoline ved 07:30 tiden. Hun pleier å ligge nede ved bena mine på natten, men som regel pleier hun ikke å hoppe oppå meg når hun skal ned. Jeg prøvde å sovne om, men det gikk ikke så jeg sto like godt opp.

Greit å komme seg opp litt tidlig i dag også, for da fikk jeg unna morgenstellet innen All-møte på jobben kl 9. Det er ikke jobbedagen min i dag, men enkelte møter er det greit å få med seg så jeg deltok på Teams via jobbmobilen. Jeg har vært uten tilgang til jobbmail/kalender en stund pga noen endringer, men i går fikk jeg oppskrift på hvordan jeg skulle få lagt det inn igjen. Så nå kan jeg holde meg oppdatert de dagene jeg ikke er på jobb.

Sitter å nyter en kopp kaffe mens jeg ser de siste episodene av den Sør Afrikanske serien Cape Town, så skal ta meg en tur ut for å få meg litt luft.

Håper din dag er og forblir god 🥰

#fredag #freddan #vår #vær #allmøte #jobb #katter #ronja #tvserie #capetown #kaffe #nouw #nouwblogg ##nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogger #personligblogg


  • Fredag
  • 138 visninger

Liker

Kommentarer

Hanne Beate
,

Det har vært hjemmeskole for junior sin klasse denne uka, og det innebærer Teams-møter her også. Vi tok oss et friminutt og gikk en liten tur, og da var pusen vår med. Hun er så glad i å være med oss, og klatret opp og ned i mange trær. Her er det overskyet, - kom litt snø istad, +1,6 grader. 😊 Ha en fortsatt fin fredag! 😊

Helge
,

Det blir mere og mere sol utover håper jeg. Vi skal vel snart stille klokka og da hjelper det. Slapper av litt nå før jeg skal gjøre litt rengjøring. Det er vår i lufta og har alt hentet campingstolen min fa boden. Så nå kan det bli varmt. Til uka blir det mye frem og tilbake, skal jobbe fulle dager. Men mandag skal jeg bytte bandasje på beinkret, tirsdag til sykehus(karkirurgisk avdeling) og torsdag venter tannlegen. Men det går sikkert bra. Ha en fin dag.

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vilken gullig mugg. Ja usch det är isande kallt utanför fönstret trotts att solen skiner

nouw.com/stenhagenbettan
Toril,

Kjempegodt med fredag og helg igjen 😊 Skal slappe av i helgen, og det blir godt 😊

Ha, ha, ha 😂🤣 Ser for meg Ronja ja, og jeg ser henne for meg. Dette med å bli brukt som trampoline kjenner jeg til.

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no
Happy ,

Ronja vil ha selskap:)

Ha en fin fredag:)

happy.blogg.no
Shining
Shining,

Kissen bestämmer. De tar kommandot. Skönt med plusgrader. Här är det kallt och jag väntar på värmen igen. Men det är sol.

En bra serie och kaffe låter perfekt. Hoppas att din fredag fortsätter bra. 🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,
Vilken himla fin mugg. Älskar muminfigurerna
nouw.com/mynameisjossan
FruLea
FruLea,

På jobben vår skal di ha avdelingsmøte via link på en privat fb konto for nortura, kan bli spennende å se hvordan det vil fungere👍🏻

nouw.com/frulea