Fram med pysjen....

Heisann og hoppsann!

Ja i går måtte jeg hente fram pysjen, som lå langt inn i skapet, for jeg frøys så inni hampen da jeg skulle legge meg. Pleier ikke å ha så mye på meg om natten i sommerhalvåret, men når temperaturen synker begynner denne Madammen og fryse. Selv med en tykk dyne og teppe på toppen får jeg ikke varmen. I natt derimot har pysjen varmet meg, og jeg har sovet veldig godt :-)

Ute er det litt grått på morgenen, men jeg ser en antydning til lysning over Manglerud. Kanskje vi kan få tilbake sola i løpet av dagen :-)

Planene for denne torsdagen, den først i dagen i oktober, er som på alle torsdager... Jobb fram til mellom 14:30 og 15:00, og så må jeg en snartur ut i dyrebutikken for å kjøpe mer sand til kattedoen. Det begynner å bli lite, og det må fylles på mer sånn at kattene har litt å sparke i når de har gjort fra seg. Hva som skjer etter det er ikke godt å vite ;-)

Ønsker deg en fin torsdag.

#nattøy #pysj #torsdag #frossen #høst #arbeid #kattesand #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Skönt att krypa in i en pyjamas när kylan smyger sig på

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Ja det finnes nesten ikke noe bedre 😊

nouw.com/veralynn
itismadeby
itismadeby,

Men så söt pyjamas - den skulle jag också vilja ha 😊

nouw.com/itismadeby
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Den ble kjøpt hos Marks & Spencer i London for flere år siden. Den er så myk, deilig og lun å ha på.

nouw.com/veralynn