For et vær, blå himmel og sol


For et strålende vær vi har i dag... Sola skinner fra en knallblå himmel, og temperaturen begynner å bevege seg mot pluss. Jeg tror det er store muligheter for at balkonglivet kan starte i dag, vel og merke med varme klær på. Selv om det er kjølig ute blir det veldig varmt og godt inne på balkongen min. Grunnen er at jeg har en innglasset balkong, som gir meg god sommertemperatur så lenge sola skinner på vinduene. Jeg sagt det før og jeg sier det igjen, det å gjøre om balkongen til et ekstra uterom, var noe av det smarteste jeg har gjort 😊

Kattene min elsker å være der ute, både sommer som vinter.... Det er artig å se dem, når jeg lukker opp døren så stryker de hurtig forbi meg og ut. Sjekker ut at det er vann i vannskålen, og inntar sine faste plasser på klatrestativet og i en av stolene ute. Så lenge døren står oppe nok til at de kan gå inn hvis de vil, er de ute hele dagen.


Det flotte været vi har i dag er perfekt for Holmenkollen, hvor det er både skirenn og hopprenn i dag. Det er ikke hvert år vi er så heldig å får det knallværet. Jeg vet ikke hvor mange år jeg har tilbragt der opp i tåke, og ikke sett noen ting på grunn av tåke. Man hører at hopperne kommer, så er det stille en stund før man hører dem lande.

Det er veldig flott å være i Holmenkollen på slike dager, men dessverre blir det for mye folk og for mye lyder for meg. Da blir jeg så utrolig sliten, og siden det ikke er mulig å ha med bilen opp blir det håpløst for meg. Det er veldig synd, for det er jo en sånn flott stemning å være der. Jeg må heller nøye meg med å se aktivitetene på tv i stedet.

Har du vært i Holmenkollen under dagene der oppe, i år eller tidligere?

#sol #himmel #vær #flott #søndag #balkongliv #ute #katter #holmenkollen #skirenn #hopprenn #tradisjon

Liker

Kommentarer

Hanne Beate
,
Ja, idag er det virkelig flott! Da får det ikke hjelpe at det er litt kaldt fra morgenen av, for temperaturen stiger utover dagen. Det blir sikkert fint på balkongen din idag, - her er det også noe tilsvarende, men mer som en tilbygg med nesten bare vinduer.
Jeg var i Holmenkollen under VM i 1982 + at jeg var der på sommeren for noen år siden. Siste gangen var jeg oppi i hopptårnet.
VeraLynn
VeraLynn,
Det er supervær her hos meg nå, med grader over + 10. Kattene ligger rett ut å koser seg i sola, mens jeg tar meg en kopp kaffe. Sist gang jeg var i Kollen, husker ikke år, satt vi på tribunene å så hopprennet 😵 Jeg har jo høydeskrekk så jeg syntes ikke det var så kjekt...
nouw.com/veralynn
Elevele,
I dag har vi også helt fantastisk vær 😃 Endelig liksom 😃

Har aldri vært på Holmenkollen under slike arrangementer- har ikke interesse for det 😊 Men kan godt tenke meg at du gjerne skulle vært der i dag med dette flotte været- det er jo kjempekjedelig å ikke se noe når man er der liksom 😊
elevele.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Helt nydelig vær i dag, og jeg har planta meg ut på balkongen med kaffen sammen med kattene 😊 Hadde det ikke vært for at jeg blir så sliten og matt av alle menneske så ville du nok ha funnet meg i kollen i dag. 😉
nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Herlig!!!! Utrolig flott her i Haugesund også 🤩
nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,
Det er toppen, og jeg nyter virkelig. Veiene er helt bare her i Oslo, så nå er det bare fryd og gammen 😊
nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Herlig herlig herlig 🌊🌱 Nu starter balkonglivet snart 🙈 Og vi gleder oss!!!
nouw.com/norsketankeridanmark
VeraLynn
VeraLynn,
Du aner ikke hvordan jeg har lengtet etter å kunne flytte ut på balkongen og kose meg i varmen fra sola... 😍 Det er bare så hærlig, sukk..
nouw.com/veralynn
frodith,
Jeg har ikke vært i HOlmenkollen, men har vært ute og ruslet en tur 😊 Deilig vær ja, litt kaldt, men likevel fint 😊
frodtih.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg har ikke dristet meg lenger enn ut på balkongen, hvor det var ordentlig godt å sitte i varmen fra sola 😊 Så fikk jeg med meg litt sport på tv også, hihi
nouw.com/veralynn
Helge
,
Var en gang på hopprenn i Holmenkollen sammen med min søster da jeg var liten. Husker bare mye folk fra det. Har vært flott i dag og jeg gikk ca 7 km på ski. Mye folk ute. Unger, hunder, gammel som ung og i dag la jeg igjen 40 kr på Hellashytta. Det smakte med kakao og vaffler før jeg tok på meg skia og gikk hjemover. Ha en fin kveld.
VeraLynn
VeraLynn,
Ja i dag har det nok vært deilig ute i marka tenker jeg 😊 Det blir litt mye folk for meg i Kollen, og da klarer jeg ikke å kose meg. Derfor er det bedre å sitte her hjemme å følge det som jeg har gjort i dag, og så har jeg kost meg en stund på balkongen også 😊 Ha en fortsatt fin søndagskveld.
nouw.com/veralynn
annebe,
Ja i dag har det vært fint med blå himmel og sol..ganske kaldt til vår å være...da er nok en sånn balkong som du har helt supert 😊 Har jo vært i Holmenkollen, men bare når det ikke har skjedd noe spessielt der.. Så deg med fine krøller også 😊 Ønsker deg ei fin kommende uke <3
annebe
VeraLynn
VeraLynn,
Tusen takk 😊 Det var veldig deilig å sitte på balkongen å kose seg i sola i dag, ordentlig varmt og godt. Ikke like godt ute har jeg skjønt, brrr! Det blir nok vår etterhvert, og snart kan vi sitte ute. Du er jo rene vikingen, og bader... Så det nok 😉 Ha en fortsatt fin søndagskveld og kommende uke.
nouw.com/veralynn
fruensvilje,
skikkelig deilig da,en overlever dei grå dagene når en får slike fine innimellom :=) har nok aldrig vært der i det hele tatt vintersdag,på kollen har eg vært en gang i mitt liv ,da var det sommerferie :=)
fruensvilje.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Hvis man ikke bryr seg om at det er mange mennesker rundt seg, er det veldig koselig der oppe på sånne arrangementer 😊 Ja denne soldagen bærer jeg med meg videre, hvis det skulle bli gråvær igjen i morgen. Ha en fortsatt kveld.
nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,
Jeg har vært i Holmenkollen én eneste gang, og det var på 12-års dagen min hehe. Da var det også tåke, så var omtrent umulig å se noe.
nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,
Det var vel sånn vær nesten hver eneste gang jeg var der oppe også 😉
nouw.com/veralynn
vestfroken,
Jeg har ikke vært i Holmenkollen når det skjer noe stort sportslig der. Men sikkert kjekt, men sikkert mye lyd ja
vestfroken.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Det er stor stemning og høyt lydnivå under skirennene, blir litt for mye for meg dessverre 😵
nouw.com/veralynn